Ümit Özdağ: DEAŞ Türkiye’de karışıklık çıkartmak üzere görevlendirildi ve karargâhını Türkiye’ye taşıdı

Terör örgütü DEAŞ’ın eylemlerinin bitmediğini söyleyen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, “DEAŞ, 2019’da Türkiye vilayeti programını açıkladı ve karargahını Türkiye’ye taşıdı. Emniyetin, jandarmanın, MİT’in en sık yaptığı DEAŞ operasyonlarıdır” dedi.

Özgür Özel’den Lütfü Savaş açıklaması: Sitem cümlelerini duyduk, anketlerde bir şey görürsek müdahale ederiz

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 6 Şubat depremlerinde en çok yıkımın yaşandığı Hatay'da yeniden aday gösterilen mevcut belediye başkanı Lütfü Savaş'la ilgili yapılan protestolar için, “Meydanda yükselen bazı sesleri duymak da önemlidir fikir verir. Ama milletin sesini duymak sandıktan önceki en önemli gösterge çok yüksek örneklerle yapılan anketlerdir. Anketlerde bir şey görürsek müdahale ederiz” dedi.

'10 Manşette Bugün' | 10 Şubat 2024 '10 Manşette Bugün' | 10 Şubat 2024

Pazartesi gecesinden itibaren motorine 2 lira 55 kuruş zam bekleniyor

Brent petrol fiyatlarındaki dalgalanma devam ederken, benzin ve motorin fiyatları da değişkenlik gösteriyor. Pazartesi gecesinden itibaren geçerli olmak üzere motorine 2 lira 55 kuruş zam gelmesi bekleniyor.

Yazar Füruzan hayatını kaybetti

Çağdaş Türk edebiyatının önemli isimlerinden biri olan ve 'Füruzan' adıyla tanınan Feruza Çerçi hayatını kaybetti.

Naci Görür'den Bingöl depremi açıklaması: Küçük ama yeri can sıkıcı Naci Görür'den Bingöl depremi açıklaması: Küçük ama yeri can sıkıcı

İsrail'in Gazze'ye düzenlediği saldırılarda öldürülen Filistinlilerin sayısı 28 bin 176'ya çıktı

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in 7 Ekim’den bu yana Gazze Şeridi’nde düzenlediği saldırılar sonucu 28 bin 176 sivilin hayatını kaybettiğini, 67 bin 784 sivilin ise yaralandığını duyurdu. Bakanlık, son 24 saatte 112 sivilin yaşamını yitirdiğini, 173 sivilin ise yaralandığını açıkladı.

DEM Parti’den İzmir açıklaması

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, “Birkaç gün içinde İzmir'le ilgili yerel seçimde yürüteceğimiz stratejimizi paylaşacağız” dedi.

DİSK Genel Başkanlığına bir kez daha Çerkezoğlu seçildi

Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonunun (DİSK) Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu, genel kurulda bir kez daha başkanlığa getirildi.

Küçükçekmece'deki silahlı saldırıda bir kişi yakalandı

Küçükçekmece'de AK Parti'nin seçim çalışması sırasındaki silahlı saldırıda bir kişi yakalandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bir tanesi yakalandı. Diğerlerini de inşallah yakalayacağız” dedi.

Erdoğan: Bizde kendisine rey vermedi diye depremzedelere hakaret etmek olmaz

Tekirdağ'da düzenlenen mitingde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bizde sırf kendisine rey vermedi diye depremzedelere hakaret etmek, mağdurları gecenin bir yarısında kapı dışarı atmak olmaz" dedi.

Bahçeli: CHP ile DEM'in ayrı ayrı aday belirlemesi sinsi bir oyundur

Ankara’da partisinin seçmen iletişim merkezinin açılışında konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Demlenmiş CHP karışık ve kavgalıdır. CHP ile DEM'in ayrı ayrı aday belirlemesi sinsi bir oyundur. Çünkü CHP demek DEM demektir" dedi.

Kaynak: Selim Ercan