• DOLAR 32,99 %-0.11
  • EURO 35,82 %-0.26
  • ALTIN 2.529,53 %0.87
  • BİST100 10.891 %0.18
  • BITCOIN 67.599 %1.81
  • ETHERIUM 3.260 %2.19
18°

Saldırı Haberleri

saldırı haberleri ve güncel saldırı gelişmeleri, saldırı ile ilgili tüm video, saldırı fotoğrafları ve saldırı haberleri Elips Haber - 'Herkese eşit yaklaşır' sitemizde


Dünya

İsrail ordusunun Gazze Şeridi'nin çeşitli bölgelerine düzenlediği saldırılar sonucunda 10 Filistinlinin hayatını kaybettiği bildirildi.

Dünya

Hamas, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun "esir takası anlaşmasının defalarca bozulmasının sorumlusu" olduğunu belirterek ABD'ye Netanyahu'ya Gazze Şeridi'ne yönelik saldırıları durdurması...

Politika

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İsrail güçlerinin Kudüs'te TRT ekibine yönelik saldırısını kınadı.

Dünya

İsrail polisi, işgal altındaki Doğu Kudüs'te Mescid-i Aksa'ya ulaşmak isteyen Filistinlileri darbettiği anları kaydeden TRT Haber ekibine saldırdı.

Gündem

Diyarbakır Sur'da Hewş Kafe ve CHP Milletvekili Türkan Elçi'ye ait Karga Cafe'ye saldırıya dair yürütülen soruşturmada 5 kişi daha gözaltına...

Asayiş

Ankara'da Z.K., balkonda tartıştığı ve psikolojik rahatsızlığı bulunduğu öne sürülen kızı D.K.’nın bıçaklı saldırısı sonucu yaralandı. Anne hastaneye kaldırılırken, kızı...

Gündem

25 Temmuz 2024 tarihinde hangi gelişmeler yaşandı? Bugün Türkiye gündeminde neler konuşuldu? Güne damga vuran gelişmeleri, her akşam saat 5'te...

Yurt

Tokat’ta Madas köyü muhtarı Dursun Dezin, çıkan kavgada eski köy muhtarı Mustafa Ceylan’ı öldürüp, kızı Tülay Ceylan’ı ise yaraladı. Tülay...

Dünya

İsrail savaş uçaklarının Gazze Şeridi'nin güneyindeki Han Yunus kentinde bir eve düzenlediği saldırıda 4 kişi hayatını kaybetti.

Dünya

Güney Pasifik ülkesi Papua Yeni Gine'de çetenin köylere saldırıları sonucu aralarında 16 çocuğun bulunduğu en az 26 kişi yaşamını yitirdi.

Dünya

Çin'in Yemen Büyükelçi Vekili Shao Zheng, "İsrail'in Yemen'deki Hudeyde Limanı'na saldırılarının ardından çatışmanın tırmanmasını durdurma" çağrısında bulundu.

Asayiş

Bingöl’de madde bağımlısı şüpheli, tartıştığı kişiyi bıçakladıktan sonra kaçarken çevredekilere saldırdı. Olayda 2 kişi öldü, 7 kişi yaralandı. Şüpheli polis...

Asayiş

Bingöl Emniyet Müdürlüğü, kentte madde bağımlısı bir kişinin yaşanan tartışmanın ardından etrafındakilere bıçakla saldırması sonucu yaralananların olduğunu bildirdi.

Dünya

Filistin yönetimi, ABD'den İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'ya Gazze'ye yönelik saldırıları derhal durdurması için baskı yapmasını istedi.

Dünya

İsrail güçlerinin işgal altındaki Batı Şeria'da düzenlediği baskınlarda biri güvenlik mensubu olmak üzere 3 kişi öldürüldü.

Dünya

Nijer'in batısında düzenlenen terör saldırısında 15 asker yaşamını yitirdi.

Dünya

İsrail'in Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Gazze kentine düzenlediği saldırılarda 15 kişinin öldüğü bildirildi.

Dünya

Gazze'deki Filistin Sağlık Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, İsrail'in Gazze Şeridi'ne 291 gündür sürdürdüğü saldırılara ilişkin bilgi verildi.

Dünya

ABD’de 5 Kasım’da yapılacak Başkanlık seçimleri öncesi gündem oldukça hareketli. Joe Biden’ın adaylıktan çekilmesinin beklenen bir gelişme olduğunu söyleyen Doç....

Dünya

İsrail ordusunun gece boyunca Gazze Şeridi'ne yönelik sürdürdüğü saldırılarda en az 16 Filistinlinin yaşamını yitirdiği, onlarcasının yaralandığı bildirildi.

Yurt

Niğde'de sahipli 2 köpeğin saldırısında yaralanan kadın, tedavi altına alındı.

Dünya

Yemen’deki Husiler, İsrail’in 19 Temmuz’da saldırı düzenlediği Hudeyde Limanı’nda çalışmaların yeniden başladığını duyurdu.

Dünya

İsrail ordusuna ait insansız hava aracının (İHA) Gazze Şeridi'nin en güneyindeki Refah kentinde Filistinlilerin bulunduğu bir noktayı hedef alması sonucu...

Dünya

Yemen'deki Husiler, İsrail'in Hudeyde kentine saldırısında hayatını kaybedenlerin sayısının 6'ya yükseldiğini duyurdu.

Dünya

Suudi Arabistan, İsrail'in Yemen'e saldırıları sonrasında yaşanan bölgesel gelişmeleri kaygıyla takip ettiğini açıkladı.

Dünya

Suudi Arabistan, Yemen'in batısındaki Hudeyde kentinin hedef alınmasında bir ortaklığının ve saldırıyla bir ilişkisinin olmadığını duyurdu.

Dünya

Yemen'de İran destekli Husiler, İsrail'in Hudeyde kentine düzenlediği saldırıda 3 kişinin öldüğünü, 87 kişinin yaralandığını açıkladı.

Dünya

İsrail ordusunun, Lübnan'ın güneyindeki Sur kentine bağlı Adlun beldesine hava saldırısı düzenlediği ve bölgede güçlü patlamalar meydana geldiği bildirildi.

Yurt

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde, eşiyle sorunları olan kızlarının evine konuşmak için giden Hatice Uryan (64)-İlhan Uryan (68) çiftini darbeden damatları Mustafa...

Yurt

İzmir'in Buca ilçesinde, bir sokak köpeği iki kişi tarafından sopayla dövüldü.