Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tekirdağ Valiliği önündeki Hükümet Caddesi'nde düzenlenen mitingde vatandaşlara hitap etti. Konuşmasına Tekirdağ'a selamlarını ve sevgilerini ileterek başlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Tekirdağ bizim gözbebeğimiz. 3 Kasım 2002'den beri Tekirdağ'ı hiçbir zaman ihmal etmedik. Her fırsatta buranın misafiri olduk. Şehrimize sık sık geldik, sizlerle hasret giderdik. Seçimlerde demek ki kendimizi ve projelerimizi Tekirdağlı kardeşlerimize tam olarak anlatamadık. Bu eksiğimizi 31 Mart seçimlerinde telafi etmeye var mıyız? Bunun için önümüzde 50 gün var. Bu 50 günü çok iyi değerlendirmemiz lazım” dedi.

CHP'li Karaoba, Uşak'a ikinci hastanenin açılmasını istedi CHP'li Karaoba, Uşak'a ikinci hastanenin açılmasını istedi

"Bizde kendisine rey vermedi diye depremzedelere hakaret etmek olmaz"

Muhalefeti eleştiren Erdoğan, “Biz muhalefet gibi hatayı, kusuru, yanlışı oy tercihinden dolayı seçmende değil daima kendimizde arıyoruz. Bizde sırf kendisine rey vermedi diye depremzedelere hakaret etmek, mağdurları gecenin bir yarısında kapı dışarı atmak olmaz. (CHP) Millet görev vermiş, yetki vermiş, imkan vermiş ama bunlar çıkıyor temel atmamakla asfalt dökmemekle yol yapmamakla övünebiliyor" diye konuştu.

“Seçim yenilgisinde faturayı Bay Kemal'e kestiler”

14-28 Mayıs seçimlerini anımsatan Erdoğan, “Son seçim yenilgisinde tüm faturayı '13'üncü Cumhurbaşkanımız' diyerek yere göğe sığdıramadıkları Bay Kemal'e kestiler. CHP'nin idare ettiği illerimizde vatandaşlarımız bırakın vizyoner projelerle tanışmayı, klasik belediyecilik hizmetlerini bile almakta zorlanıyor” değerlendirmesinde bulundu.

“Bir tanesi yakalandı, diğerlerini de yakalayacağız”

Küçükçekmece'de AK Parti'nin seçim çalışması sırasındaki silahlı saldırıya değinen Erdoğan, “İstanbul Emniyetimiz ve İstanbul Başsavcılığımız, gerekli tahkikatı titizlikle yürütmektedir. Bir tanesi yakalandı. Diğerlerini de inşallah yakalayacağız. Türkiye'nin her ne surette olursa olsun bir güvensizlik ve huzursuzluk ortamına sürüklenmesine müsaade etmedik, etmeyeceğiz” dedi.

Erdoğan, "Kimi zaman vesayet odaklarından, kimi zaman emperyalist güçlerden, kimi zaman da son seçimlerde olduğu gibi terör baronlarından medet umdular. Bugün de kapalı kapılar ardında bölücü örgütün uzaktan kumanda ettiği yapılarla 'demlenerek' seçim kazanmanın hesabını yapıyorlar" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Merkezi