Reşata İzzet ile ilgili gelen evrak karşısında Reşat çok şaşırır. Nisa babasının yanına gelir ve kavga ettiğini Hakanla o yüzden evden çıktığını söyler. Ömer elini inciten Şule ile hastaneye gider. Tuna annesi Gamze ile kalmak istemediğini annannesinde kalmak istediğini söyler. 

Gamzenin yanlışlıkla Şulenin elini sıkıştırdığına kimse inanamaz. Şulenin yanında olan Ömeri Gamze arar ve Şulenin 4 parmağının kırıldığını öğrenir. Ömer Gamze ile tartışır ve babasının evine gelir. Reşat İzzetin evraklarını Ömere gösterir ve Ömer kağıtları alıp evden çıkar. Gamze ise Şulenin evini basar Ömer orda mı diye. Ömer kalkıp İzzetin yanına gider ve kızları bırakmasını yoksa evrakları basına ve savcılığa vereceğini söyler. 

İzzet ise kızları vermeyeceğini eğer savcılığa giderse abisi Tahirin de dolandırıcılıktan hapse gireceğini söyler. İzzet daha sonra kızları eğiten kadının yanına gider ve hemen yarın nikahlarının kıyılmasını söyler. Ömer eve babasının yanına döner ama ne olduğunu söyleyemez. Sonra camiye giderler ve Ömer her şeyi anlatır. O anda Tahir gelir ve amcamı niye tehdit ettin der. Ömer ise niye tehdit ettiğini ve elinde ne olduğunu gösterir Tahire. Tahir görüntülere inanmaz ve montaj der. Amcasının Tahiri şirket ortaklığı ile kullandığını söyler Ömer  ama Tahir buna da inanmaz. 

Tahir tüm bunlara ve Nurettinden hesap sormaya gelir. Nurettin ise kızı Edanın fotoğraflarını amcasının yaydığını, yeğeni Eminenin uyuşturucu batağına düşürmeye çalıştığını, bir koltuk sevdası uğruna ailesini sattığını söyledi.Yamanın mezarına gelen Emine onun ölümüne sebep olan çocuğu görür ve Yamandan uzak durmasını ister.

Nurettinin Tahire bir şeyler anlatmasından sonra Tahir Ömer ve Babasına güvenir  sonra da Ömer'e telefon açar ve ben kızları buradan çıkaracağım. Ben bir yol bulup kızları çıkarmayana kadar harekete geçmeyin der. Ömer de tamam der. Tahir Ömer'e 'bana bir şey olursa babam hakkını helal etsin' der. Vicdan ve Şükran cemaat ablasını kızların yerini öğrenmek için kaçırırlar. Cemaat ablasını Vicdanın evine getirirler. Sonra orada tartışma çıkar Şükran kadının kafasına vazo ile vurur. Kadın yere yığılır.

Ömer 45. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı? Ömer 45. Bölüm fragmanı izle, Ömer 44. Bölüm son sahne izle 

Ömer son sahne izle 

Taş Kağıt Makas 11. bölüm full izle, Taş Kağıt Makas 12. bölüm fragman izle Taş Kağıt Makas 11. bölüm full izle, Taş Kağıt Makas 12. bölüm fragman izle

Kaynak: Haber Merkezi