Oyuncu Burcu Özberk: Türkan Şoray kurallarım yok Oyuncu Burcu Özberk: Türkan Şoray kurallarım yok

Hande Erçel' ve ablası Gamze Erçel, 2019 yılında anneleri Aylin Erçel'i kanser sebebiyle kaybetmişti. O dönem dizi çekimi için İstanbul dışında olan oyuncu, annesini ablasına emanet etmişti. Aylin Erçel'in aniden fenalaşmasıyla İstanbul'a dönen Hande Erçel, acı haberle yüzleşmişti.

Gamze Erçel, annesinin vefatından üç ay sonra  Caner Yıldırım ile nikah masasına oturmuştu. Çiftin, aynı yıl kızları Aylin Mavi dünyaya gelmişti. Mutlu aile, 2022'de aldıkları haberle sıkıntılı bir sürece girmişti.

Şimdilerde dört yaşında olan Aylin Mavi'nin hastalığı çiftin kızlarının karnındaki şişlikten şüphelenmeleri sonucu ortaya çıkmıştı.

Gamze Erçel ve Caner Yıldırım, kızlarının hastalık süreci başladıktan sonra sosyal medyada Mavi'nin yüzünü göstermeme kararı almıştı.

Geçtiğimiz ocak ayında Aylin Mavi'den sevindiren haber gelmişti. Anne Gamze Erçel, sosyal medya hesabından kızının hastalığı yendiğini şu sözlerle duyurmuştu:

‘’Şükürler olsun ki Mavi'nin durumu gayet iyi. O iyi olunca, bizler de iyi oluyoruz. Ne zor günlerdi. Sağlıktan daha önemli bir şey olmadığını size de hatırlatmak isterim.’’

Aylin Mavi'nin babası Caner Yıldırım, sosyal medya hesabından kızıyla ilgili bir video paylaştı. "Bugünün hayalini kuruyorduk hep beraber" notuyla yayınladığı gönderinin altına Hande Erçel'den de "Şükürler olsun" yorumu geldi.

Caner Yıldırım

Kaynak: Haber Merkezi