Emin Ertuğral kimdir? Emin Ertuğral nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Emin Ertuğral’nun kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Emin Ertuğral kimdir? Emin Ertuğral kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Emin Ertuğral’nun biyografisini haberimizde derledik…

Emin Ertuğral kimdir?

Trendyol 1. Lig'de küme düşen Bitexen Giresunspor'da kulüp başkanlığına Emin Ertuğral seçildi.

Çotanak Spor Kompleksi'nde tek liste ile gerçekleştirilen olağanüstü genel kurulda 89 üye oy kullandı. Geçerli 83 oyu alan Ertuğral, kulübün yeni başkanı oldu.

Emin Ertuğral, mevcut yönetimde 'başkanvekili üyelik geliştirme sorumlusu' olarak çalışmaktaydı. Çatalcaspor'da yöneticilik yaptı. İş insanı olan Ertuğral, Giresun Derelilidir. 

Bugün gerçekleştirilen Olağanüstü Seçimli Genel Kurul’da oy kullanma hakkına sahip 421 delegeden 89'unun katıldığı oylama sonucunda 83 oyla Emin Eltuğral Giresunspor'un yeni başkanı oldu.

Afşar Timuçin kimdir? Afşar Timuçin kimdir?

Başkanımız Emin Eltuğral başkanlığındaki yeni yönetim kurulunda Bülent Erol, Cihan Demir, Fatih Sakal, Gökhan Kahveci, Hakan Parlakoğlu, Halil Taşhan, İbrahim Güler, Mehmet Yiğit, Mustafa Uzun, Naim Demir, Osmal Topal, Önder Söğünmez, Salih Özkan, Tüncer Çimenli, Zeki Bodur yer aldı.

"Ciddi miktarda borcumuz var"

Eltuğral, yaptığı ilk açıklamada, “Hepinize burada bulunduğunuz için teşekkür ediyorum. Olağanüstü Genel Kurulumuzu gerçekleştirdik. Katılan herkese teşekkür ediyoruz. Önümüzde zorlu bir süreç var. Bir virajın üzerindeyiz. İnşallah kulübün eski başarılı günlerine döndürmeyi başaracağız. Elimizden gelen bütün mücadeleyi vereceğiz. Hedefimiz öncelikle takımı burada tutmak ve tahtayı açmak. Ciddi miktarda borcumuz var. Bu borçlar kongrede ifade edildi. Bunların üstesinden gelmek için arkadaşlarımızla beraber çalışacağız. Arkadaşlarıma benimle birlikte oldukları için teşekkür ediyorum. Bu zor görevi bilerek aldık ama başaracağız” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Merkezi