Şanlıurfa'da sığırın saldırdığı işçi yaşam savaşı veriyor Şanlıurfa'da sığırın saldırdığı işçi yaşam savaşı veriyor

Bursa’da, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde resmi olmayan sonuçlarına göre, büyükşehir belediye başkanlığını kazanan CHP’li Mustafa Bozbey, Kent Meydanı’nda vatandaşlarla bir araya geldi. Nokta miting düzenleyen Bozbey, sandığa giden herkese teşekkür ederek, “Özellikle bizim kazanmamız için ve bir değişim için, Bursa’da çocukların da gülümsemesini isteyen herkese teşekkür ederim. Sizlere, sandık, kat sorumlularımıza, bina sorumlularımıza, avukatlarımıza, ilçe ve il başkalarımıza özellikle teşekkür ederim” dedi.

Konuşmasında Bursaspor’a da değinen Bozbey, kulübün şehrin marka değeri olduğuna dikkat çekerek, “Gerçekten harika bir gündü. Şimdi artık görev zamanı. Aynı zamanda Bursaspor sevdalılarına da selam olsun. Bursaspor Bursa’nın marka değeridir. Bu yolculukta çok güzel insanlar tanıdık. Bu insanlar bizim bu mücadelemizde kazanmamız için her şeyi yaptılar” diye konuştu.

Oy vermeyenlerin de hizmetkarı olacaklarını vurgulayan Mustafa Bozbey, ”Bize oy vermemiş olan sevgili Bursalılar, biz her hizmeti eşit ve adil yapacağız. Bize oy vermeyenlerin de hizmetkarı olacağız. Biz kimseyi ötekileştirmedik ve ötekileştirmiyoruz. Bu şehirde önce çocukları, kadınları ve engellileri gülümseteceğiz. Herkesin başkanı olacağım. Bursa’da herkes başkan ve sizler de kahramansınız. Bu kenti sizlerle beraber yöneteceğim. Hava kirliliğini, ulaşım sorununu, ekonomik sorunları birlikte çözeceğiz. Bir elin verdiğini diğer el görmeyecek” ifadelerini kullandı.

Kaynak: DHA