AK Parti’de 14 Mayıs Salı günü Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’ndan sonra 22 Mayıs’ta Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Başkanlığında toplanacak. Mayıs ayının sonunda milletvekilleri, haziran ayı sonunda da belediye başkanları kamplarda bir araya gelecek.

Toplantılarda; yerel seçim sonuçları ve ileriye dönük yol haritası planlanacak. Toplantılarda, toplumun talep ve beklentilerine uygun politikalar belirlenecek.

AK Parti’de değişim il başkanları ile başlayacak

Yerel seçim sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan, değişim mesajı vermişti.  Söz konusu toplantılar öncesinde de bazı il başkanlarına atamaların yapılması da bekleniyor.

AK Parti’nin ajandasında; seçmenin neden sandığa gitmediği, gidenlerin de tercihlerinin değiştirme nedenleri başlıkları yer alıyor. 14 Mayıs Pazartesi günü yapılacak Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda il başkanlarının çalışma performansları ele alınacak.

MKYK’deki rapor AK Parti’nin yol haritasının zemini hazırlayacak

AK Parti’de MKYK 22 Mayıs’ta Cumhurbaşkanı Erdoğan Başkanlığında toplanacak. MKYK’de parti yönetiminin hazırladığı seçim raporu ele alınacak. Erdoğan'ın söz konusu rapor ile AK Parti’nin yol haritasının zeminini hazırlayacağı ifade ediliyor.

AK Parti’de milletvekilleri ve belediye başkanları kampa girecek

AK Parti, Mayıs ve Haziran aylarında 2 kampa girecek. İlk kampa milletvekilleri, bakanlar ve partinin üst düzey yöneticileri katılacak. Toplantıda, toplumun talep ve beklentilerine uygun yeni politikalar belirlenecek. Kızılcahamam’da yapılması planlanan program mayıs sonu ya da haziran başında olacak.

Ankara’da servisçilerden servis ücretlerine yüzde 50 zam talebi Ankara’da servisçilerden servis ücretlerine yüzde 50 zam talebi

Yerel seçimlerde aday gösterilen isimlerin de haziran sonu ya da temmuzun ilk haftasında kampa girmesi bekleniyor. Kampta, adayların performansları ve halk ile olan ilişkileri gündem maddelerinden olacak.

Muhabir: Selim Ercan