‘Kamuda tasarruf’ valiye uğramadı, Ankara Valiliği güvenlik için altı lüks araç kiraladı

Kamuda tasarruf tedbirleri’ kapsamında Bakan Yerlikaya’nın korumalarının sayısının azaltıldığı açıklanırken Ankara Valiliği güvenlik ve koruma hizmetlerinde kullanmak üzere 6 araç kiralamadığı ortaya çıktı.

11 Mayıs hava durumu: Meteoroloji saat vererek uyardı, 29 il için ‘sarı’ alarm

Meteoroloji'den yapılan açıklamaya göre bugün bir kentimiz dışında; tüm yurtta sağanak bekleniyor. Yağışlı hava ile birlikte batı kesimlerden başlayarak, iç ve kuzey kesimlerde sıcaklık 4-6 derece azalıyor.

9. Yargı Paketi’nin taslağı belli oldu: Kadınlar bekarlık soyadlarını tek başına kullanamayacak

9. Yargı Paketi’ndeki söz konusu taslağa göre 721 sayılı Türk Medeni Kanunu’nun 187’nci maddesinde yer alan, “Kadının soyadı” düzenlemesinde yapılacak değişiklik ile Anayasa Mahkemesi (AYM) kararına rağmen kadınlar evlendikten sonra bekarlık soyadlarını tek başına kullanamayacak.

Adalet Bakanı Tunç'tan Netanyahu'nun ABD Kongresindeki konuşmasına tepki Adalet Bakanı Tunç'tan Netanyahu'nun ABD Kongresindeki konuşmasına tepki

Fatih Portakal emeklilerin ne kadar zam alacağını açıkladı

Gazeteci Fatih Portakal, temmuz ayında yapılması planlanan emekli maaşı zammına ilişkin açıklama yaptı. Emeklilere seslenen Portakal, "Ne kadar maaş alacağınız belli oldu" dedi.

Mehmet Şimşek açıkladı: POS cihazları bakanlığın radarında

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Gelir İdaresi Başkanlığı'nın POS cihazları üzerinden gerçekleştirilen tahsilatların kaydedilmemesi durumunu incelediğini ve 3 bin 662 kişinin bu kapsamda tespit edildiğini duyurdu.

'10 Manşette Bugün' | 10 Mayıs 2024 '10 Manşette Bugün' | 10 Mayıs 2024

Eski Ülkü Ocakları yöneticisinden küfürlü Sinan Ateş paylaşımı

Ankara eski Ülkü Ocakları Başkan Yardımcısı Zeki Berkay Albayrak, Çukurambar’da uğradığı silahlı saldırı sonucu öldürülen eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş ile ilgili küfürlü ifadeler kullandı. Albayrak, “K..penin dirisi yetmiyormuş gibi bir de ölüsü başımıza bela oldu” ifadelerini kullandı.

Afganistan'daki sellerde hayatını kaybedenlerin sayısı 300'ü geçti

Afganistan'ın Bağlan vilayetinde meydana gelen seller sonucu yaşamını yitirenlerin sayısı 300'ü aştı.

Bloomberg’ten ‘tasarruf’ iddiası: Kamu personelinde kısıtlamaya gidilecek

Blomberg, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in ‘tasarruf’ açıklamasından sonra kamuda işe alımların azaltılacağını ileri sürdü.

Ayhan Bora Kaplan davasında 3 emniyet görevlisine soruşturma

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının, İçişleri Bakanlığınca görevden uzaklaştırılan 3 emniyet mensubu hakkında soruşturma başlattığı, İçişleri Bakanlığı Teftiş Kurulunun hazırlayacağı raporun ardından bu kişiler hakkında adli işlemlerinin yürütüleceği öğrenildi.

Ali Koç yeniden aday oluyor, Saran adaylıktan çekildi

Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile görüşmesinden sonra adaylıktan çekildi.

Muhabir: Sümeyye Aksu