kimdir, kaç yaşında, nereli, instagram, son dakika, boykot, israil malı, 2024, elektrik kesintisi, su kesintisi, ankara, maç özeti, yayın akışı, izle, emekli
  • DOLAR 32,21 %0.00
  • EURO 35,04 %0.08
  • ALTIN 2.528,46 %1.11
  • BİST100 10.720 %0.72
  • BITCOIN 67.080 %-0.18
  • ETHERIUM 3.117 %0.11
24°

SPK Haberleri

SPK haberleri ve güncel SPK gelişmeleri, SPK ile ilgili tüm video, SPK fotoğrafları ve SPK haberleri Elips Haber - 'Herkese eşit yaklaşır' sitemizde


Gündem

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Özyaşar Tel ve Galvanizleme Sanayi AŞ ile Onur Yüksek Teknoloji AŞ'nin ilk halka arzını onayladı.

Ekonomi

Teklifle kripto varlıkların alım satıma konu edildiği platformların SPK tarafından lisanslanması ve SPK düzenleme ve denetimi kapsamına alınması amaçlanıyor.

Ekonomi

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Koç Metalurji ile Altınay Savunma Teknolojilerinin ilk halka arzını onayladı.

Genel

Koton Mağazacılık Tekstil San. ve Tic. A.Ş. halka arzı Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onaylandı. Hisse fiyatı 30,50 TL olarak belirlenen...

Ekonomi

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Koton Mağazacılık Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş. ile Lila Kağıt Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin halka arzını...

Ekonomi

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Bankpozitif Kredi ve Kalkınma Bankası AŞ’nin mevcut faaliyet izinlerinin genişletilmesine onay verdi.

Ekonomi

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), 2 gerçek ve 2 tüzel kişiye toplam 5 milyon 468 bin 630 lira idari para cezası...

Ekonomi

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), IC Enterra Yenilenebilir Enerji AŞ’nin halka arzına onay verdi.

Ekonomi

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), şirketlerin tahvil ihraçlarının durdurulmasının söz konusu olmadığını, iddiaların gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

Ekonomi

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), 51 internet sitesinin, yurt dışında kaldıraçlı işlem yaptırması gerekçesiyle erişime engellenmesine karar verdi.

Ekonomi

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), kaldıraçlı işlem yaptırmak için kullanılan 37 internet sitesine erişimin engellenmesi için gerekli hukuki işlemlerin başlatıldığını duyurdu.

Ekonomi

Odine Solutions Teknoloji Ticaret ve Sanayi AŞ'nin 30 liradan halka arz başvurusuna onay verildi.

Ekonomi

Serbest fonlar, portföy ve işlem sınırlamalarına tabi olmaksızın fonun Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) sayfasında yer alan yatırım stratejileri ve limitler...

Ekonomi

Türkiye'de halka arz rüzgarları esiyor. Halka açılan ya da açılmaya hazırlanan şirketler Sermaye Piyasası Kurulu SPK'dan izin bekliyor. Şu anda...

Ekonomi

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), 49 internet sitesinin, yurt dışında kaldıraçlı işlem yaptırması gerekçesiyle erişime engellenmesine karar verdi.

Ekonomi

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), 6 şirketin toplam 12 milyar 339 milyon 600 bin lira ve 7 milyar dolar tutarındaki borçlanma...

Ekonomi

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), 47 internet sitesinin, yurt dışında kaldıraçlı işlem yaptırması gerekçesiyle erişime engellenmesi kararlaştırıldı.

Ekonomi

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Mogan Enerji Yatırım Holding AŞ ile Artemis Halı AŞ’nin halka arzını onayladı.

Ekonomi

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), portföy yönetim şirketlerinin kurucusu oldukları menkul kıymet yatırım fonlarına yönelik "Sorumlu Yönetim İlkeleri"nde düzenleme yaptı.

Ekonomi

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Oba Makarnacılık Sanayi ve Ticaret AŞ ile Alves Kablo Sanayi ve Ticaret AŞ'nin ilk halka arzına...

Ekonomi

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) iki kişiye 6 ay süreyle geçici işlem yasağı getirdi.

Ekonomi

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), 59 internet sitesinin, yurt dışında kaldıraçlı işlem yaptırması gerekçesiyle erişime engellenmesi kararlaştırıldı.

Ekonomi

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Limak Doğu Anadolu Çimento Sanayi ve Ticaret AŞ'nin halka arzına onay verdi.

Ekonomi

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Pasifik Donanım ve Yazılım Bilgi Teknolojileri AŞ ve Bor Şeker AŞ’nin halka arz başvurusuna onay verdi.

Ekonomi

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Pasifik Donanım ve Yazılım Bilgi Teknolojileri AŞ ve Bor Şeker AŞ'nin halka arzına onay verdi.

Genel

Bekir Güldüoğlu, hayatı, biyografisi merak ediliyor. Peki, Bekir Güldüoğlu kimdir? Kaç yaşında, nereli, mesleği ne? İşte detaylar…

Genel

Meysu Gıda halka arz başvurusunda bulundu. Peki Meysu Gıda kime ait? İşte yanıtı...

Ekonomi

Meysu Gıda ve mühendislik şirketi Hareket Proje halka arz edilmek için Sermaye Piyasası Kurulu’na (SPK) başvuruda bulundu.

Ekonomi

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) 5 şirketin 8,2 milyar lira ve 24,8 milyon dolar tutarındaki borçlanma ihracı başvurusunu onayladı.

Ekonomi

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), 6 şirketin bedelli ve bedelsiz sermaye artırım başvurularını onayladı.