Burn İsrail malı mı? Burn hangi ülkenin malı, zararlı mı? Burn İsrail’i destekliyor mu, İsrail’e destek veriyor mu? Şeklinde araştırmalar yapan vatandaşların en çok merak ettiği konu Burn hangi ülkenin olduğu konusu oldu.

Markanın menşei hakkında son dönemde gündem olan konular arasında yer alıyor. Vatandaşlar İsrail- Filistin Savaşı'nın ardından İsrail markalarına karşı boykot başlattı. Bu da vatandaşların hangi markanın hangi ülkeye ait olduğuna ilişkin olduğunu merak ediyor. Peki, Burn İsrail malı mı? İşte detaylar...

Burn İsrail malı mı?

Burn Coca Cola Company firması altında yer alan enerji içeceği alt markasıdır.

Berkshire Hathaway Holding’in portföyünde olan Coca Cola Company’nin çalıntı Filistin toprakları üzerine inşa edilmiş yasadışı bir İsrail yerleşimi olan Atarot’ta fabrikası vardır. Bunun gibi yasadışı İsrail yerleşimlerinin inşa edilebilmesi için Filistinli topluluklar zorla yerlerinden edilmektedir. Bu yerleşimler uluslararası hukuka göre yasadışıdır. Çalınan Filistin topraklarında faaliyet göstermeyi durdurana kadar Coca Cola Company tercih edilmemesi gereken bir marka yapmaktadır. Alternatif ürünlere yönelmek daha sağlıklı olacaktır.

Torino - Milan Selcuksports canlı izle Torino - Milan Selcuksports canlı izle

Kaynak: Boykot ürünleri