Sparta Prag'a 4-1 yenilen Galatasaray Avrupa'ya veda etti

Temsilcimiz Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş maçında deplasmanda Çekya'nın Sparta Prag ekibine 4-1 yenildi. Temsilcimiz, bu sonucun ardından Avrupa'ya veda etti.

İliç’teki maden kayması sonrasında dört bürokrat görevden alındı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 22 Şubat 2024 tarihli kararıyla, Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğünde görevli yöneticiler görevden alındı.

AFAD'ın 2023 yılında bakanlığı İliç'te heyelana karşı uyardığı ortaya çıktı

Anagold Madencilik, kapasite artırımı için üç yıl önce Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına başvuruda bulundu. Bakanlık olumlu rapor verdi. ancak TMMOB raporun iptali için dava açtı. Daha sonra AFAD'a görüşü soruldu. AFAD'ın ise bakanlığı heyelana karşı uyardığı ortaya çıktı.

CHP Mamak adayı Veli Gündüz Şahin, mülteci çocukları hedef aldı

Seçim çalışmaları sırasında rastladığı üç mülteci çocuğu hedef alan CHP Mamak adayı Veli Gündüz Şahin, çocukları işaret ederek “Bunlar büyüdüğü zaman büyük sorun olur. Gönderirim ben bunları” dedi.

Diyarbakır’da TPAO’nun sondaj çalışması sırasında patlama: 1 ölü 1 yaralı

Diyarbakır'ın Silvan ilçesi kırsal Duru Mahallesi'nde TPAO'ya ait petrol kuyusunda sondaj çalışması sırasında gaz sıkışması nedeniyle meydana gelen patlamada 1 işçi öldü, 1 işçi yaralandı.

'10 Manşette Bugün' | 22 Şubat 2024 '10 Manşette Bugün' | 22 Şubat 2024

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan AYM'nin Can Atalay kararına ilişkin açıklama

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. Bakan Tunç, Can Atalay kararına itirazlara ret kararları ile ilgili olarak, 'AYM'nin gerekçeli kararlarını görmek lazım. Gerekçeli karar henüz açıklanmadı. 'Terör suçları' dokunulmazlık kapsamında değil. Anayasa'nın 83. maddesi açık' dedi.

Fenerbahçe'nin UEFA Konferans Ligi'nde rakibi belli oldu

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turunda Belçika'nın Union Saint-Gilloise takımıyla eşleşti

İmamoğlu'ndan, Murat Kurum'u destekleyen Tansu Çiller'e: Kendisine ait 13 bin metrekare araziye imar çıkarttı

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yerel seçimde AK Parti'nin İstanbul adayı Murat Kurum'u destekleyeceğini açıklayan eski Başbakan Tansu Çiller için, "Onun niçin desteklediğini ben biliyorum. Kendisine ait 13 bin metrekare araziye ballı börek bir imar çıkarttığı için destekliyor" dedi.

Bursa'da 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Bursa'nın Gemlik ilçesinde 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Erdoğan: Koskoca CHP'yi bölücü örgütün güdümündeki DEM'in oyuncağı haline dönüştürenler utansın

AK Parti Balıkesir mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan CHP'yi eleştirdi. Erdoğan, "Kent uzlaşısı diyerek Kandil'le uzlaşı arayışına girmesi, CHP'nin bu ülkeyle ve bu milletle hiçbir ortak noktasının kalmadığına işaret ediyor. Koskoca CHP'yi bölücü örgütün güdümündeki DEM'in ve marjinal örgütlerin oyuncağı haline dönüştürenler utansın" ifadelerini kullandı.

KKTC Cumhurbaşkanı Tatar: Gazze'yi gördükten sonra, 'sıfır asker' yaklaşımını asla kabul etmeyiz KKTC Cumhurbaşkanı Tatar: Gazze'yi gördükten sonra, 'sıfır asker' yaklaşımını asla kabul etmeyiz

Kaynak: Emre Yılmaz