İkinci kez tutuklama kararı verilen Ayhan Bora Kaplan’dan ‘kara para aklama’ savunması

Suç örgütü lideri olduğu iddiasıyla tutuklanan Ayhan Bora Kaplan’ın, ‘kara para aklama’ suçundan ikinci kez tutuklanmasına neden olan soruşturma kapsamında verdiği ifade ortaya çıktı.

Münevver Karabulut cinayeti: Sonraki aşama, Garipoğlu'nun mezarının açılması olacak

Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı, İstanbul'da 15 yıl önce Münevver Karabulut'u öldürmesinin ardından cezaevinde intihar eden Cem Garipoğlu'nun otopsi kaydını istedi. Karabulut ailesinin avukatı Rezan Epözdemir, Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı'nın otopsi görüntülerini istemesini olumlu karşıladıklarını belirtti. Epözdemir, sonraki aşamanın Cem Garipoğlu'nun mezarının açılması olacağını söyledi.

Altınok’tan ‘Mal varlığınızı ne zaman açıklayacaksınız?’ sorusuna yanıt

AK Parti’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok'a katıldığı canlı yayında "Mal varlığınızı ne zaman açıklayacaksınız?" sorusu yöneltildi. Altınok, o soruya “Mal bizim değil Allah'ın, biz emanetçisiyiz” dedi.

AK Parti Sözcüsü Çelik’ten Erdoğan’ın ‘son seçimim’ sözleri hakkında açıklama

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "31 Mart yasanın verdiği yetkiyle son seçimim" sözlerine ilişkin açıklamada bulundu. Çelik, “Siyaseti bırakırım manasında bir söz değil. Liderlerin siyasi ömrüne vatandaş karar veriyor. Vatandaş, ‘Cumhurbaşkanımız hizmet etmeye devam etsin’ diyor” dedi.

Celal Şengör İstanbul depremin şiddetini vererek uyardı: Türkiye bağımsızlığını kaybedebilir

Marmara Denizi'nde beklenen büyük İstanbul depremi ile ilgili açıklamalarda bulunan Prof. Dr. Celal Şengör, " İstanbul'a yakın şimdi yeni bir fay daha bulundu. Büyük İstanbul depremi sanayi bölgelerini yıkacak” dedi. Türkiye’nin bağımsızlığını kaybedebileceğini vurgulayan Şengör, “Çünkü Türkiye'nin ekonomisi, Türkiye'nin bilgi ve becerileri bu depremin altından kalkmaya yetmeyecektir” diye konuştu.

'10 Manşette Bugün' | 12 Mart 2024 '10 Manşette Bugün' | 12 Mart 2024

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 12 yıl sonra Irak'a gidiyor

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, nisan ayında Irak’ı ziyaret edecek. 12 yıl aranın ardından gerçekleşecek ziyarette, güvenlik koridorunun en önemli gündem maddesi olması bekleniyor.

Erdal Beşikçioğlu'ndan 'Uyuşturucu tedavisi alıyor musunuz?' sorusuna yanıt

CHP Etimesgut Belediye Başkan Adayı Erdal Beşikçioğlu, “Bana uyuşturucu satma davası açtılar, sonra uyuşturucu kullanmaya çevirdiler. Benim Gezi'ye katılmamın faturasıydı, kumpastı. Annem 6 ayda kahrından gitti. Böyle bir şey hiçbir zaman olmadı” dedi.

TBMM'ye 5 milletvekiline ait yeni dokunulmazlık dosyaları sevk edildi

Meclis Başkanvekili ve DEM Parti İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder'in de aralarında bulunduğu 5 milletvekiline ait dokunulmazlığın kaldırılmasına ilişkin fezlekeler, TBMM Başkanlığına sunuldu.

Kedi Eros’u öldüren İbrahim Keloğlan 2 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı

İstanbul’da Eros adlı kediye işkence edip ölümüne sebebiyet veren İbrahim Keloğlan yeniden hakim karşısına çıktı. Cumhuriyet Savcısı esasa ilişkin mütalaasında sanığın cezalandırılmasını ve hükümle birlikte tutuklanmasını talep etti.  Bu talebin ardından Keloğlan, 2 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı. Keloğlan tutuklanmadı, hakkında yurtdışına çıkış yasağı getirildi.

Pilotluk sınavı yemekhanede yapıldı Pilotluk sınavı yemekhanede yapıldı

Selahattin Demirtaş’tan görüşe çıkmama kararı

Edirne F Tipi Cezaevi'nde tutuklu bulunan Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, kendisine dayatılan üst aramasını 'onur kırıcı' bulduğu için görüşe çıkmama kararı aldı.

Kaynak: Ateş Çatıkkaş