Icardi'nin eşi Wanda Nara, son zamanlarda dans, kozmetik ve müzik de dahil olmak üzere yaptığı işlerle adından ettirirken bu kez ünlü isim, OnlyFans'ınkine benzer bir platform olan Divas Play Mundial'ın yüzü oldu.

Masterchef 1. bölüm yayınlandı: Masterchef yeni bölüm fragmanı izle Masterchef 1. bölüm yayınlandı: Masterchef yeni bölüm fragmanı izle

Arjantin'den Teleshow'un haberine göre sözleşme 1 yıllık ve Nara eşi Icardi'nin desteğini aldı. Ünlü ismin önümüzdeki 6 ayda bir milyon dolar kazanması bekleniyor.

Haberde, “Divas Play Mundial’da OnlyFans’tan farklı olarak abonelik ücreti profil başına 15 dolar. Bu platform kullanıcılarına bonus video görüşmelerinden kısa mesajlara kadar ekstra içeriğe erişmesine izin veriyor.

Bu durum OnlyFans'takinden daha az kullanıcı olmasına rağmen profillerinde çok daha fazla görünürlüğe sahip olmalarını sağlıyor. Dolayısıyla genel anlamda ünlüler çok daha iyi kazanıyor” denildi.

Divas Play Mundial, soft-erotik içerik yaratıcılarının kazandığı miktarlara değinirken, iki ay içinde 2 bin ile 30 bin dolar arasında toplanabileceklerini belirtti.

Kaynak: Haber Merkezi