Haber: Ateş Çatıkkaş

Son olarak genç kızın annesine ulaşan H.İ.Ç. iddiaya göre anneye, "Evinizi biliyorum, kızına ve sana tecavüz edip öldüreceğim" diye tehditlerde bulundu. Aynı kişinin 4 yıldır yaptığı tacizlerinden de bahseden Hazal, Elips Haber’e konuştu; "Bana biz seninle hayalimde evliyiz 3 çocuğumuz var. Gibi akıl almaz şeyler söylüyordu. Ölmek istemiyorum" dedi.

Yıllardır başının dertte olduğunu söyleyen genç kız sosyal medya üzerinden bir paylaşım yaparak yardım çağrısında bulundu. 17 yaşından beri taciz edildiğini, istemediğini söyledikçe çeşitli şekillerde ona ulaştığını söyleyen genç kız süreci şöyle anlattı:

‘’Bana sürekli 'benim hayal dünyamda evliyiz, 3 çocuğumuz var, dedi’’

"Ortak arkadaşlarımız vesilesiyle H.İ ile tanıştım. Kendisinin bozuk yaşam tarzı nedeniyle arkadaşlığımı bitirdim. Arkadaşlığımı bitirmemi kabul etmedi. Sürekli şiddete meyilli mesajlar yazarak beni huzursuz etti. Kendisi o kadar takıntılı ki bana ulaşamayınca adıma kayıtlı hesabımın ibanını bularak bana para atarak açıklama kısmına beni sevdiğini, konuşmak istediğini, yazdı. Bana sürekli 'benim hayal dünyamda evliyiz, 3 çocuğumuz var, gibi cümleler kurdu.

‘’200 metre uzaklaştırma kararı verilip adli kontrolle serbest bırakıldı’’

17 yaşımdan beri hiçbir şeyim olmadığı halde beni takıntı haline getirip taciz eden “H.İ.Ç” hakkında birçok kez şikayette bulundum. Birçok defa uzaklaştırma kararı aldırdım ve şikâyetlerim sonucunda suçlu bulundu. Fakat 200 metre uzaklaştırma kararı verilip adli kontrolle serbest bırakıldı.

20 bin sözleşmeli öğretmen atamasına ilişkin başvurular yarın başlıyor 20 bin sözleşmeli öğretmen atamasına ilişkin başvurular yarın başlıyor

‘’Korktum, okulu bırakmak zorunda kaldım’’

Konuşmak istemeyince ‘Sen benimle nasıl konuşmazsın? Sen benimle nasıl görüşmezsin? Benim hayal dünyamda evimiz var. Hayal dünyamdaki çocuklarımızı nasıl annesiz bırakırsın?’ dedi. Gerçekten madde bağımlısıymış, duyduklarım sonrasında bu kişiyi engelledim. Başka numaralardan beni aramaya, rahatsız etmeye devam etti. Geç saatlerde kardeşinden aradı. Evimin önüne, okuluma geldi gözdağı vermek için. Korktum, okulu bırakmak zorunda kaldım.

Birçok kez uzaklaştırma kararı aldım, şikayet ettim, inanın sayısını hatırlamıyorum. Bazen vazgeçti sanıyorum, sevgili falan yaptığını paylaşıyor sonra yeniden tacizleri başlıyor.

‘’ ’Evinizi biliyorum, evinizi yakacağım, kızına ve sana tecavüz edip öldüreceğim’ diyerek ailemi ve beni öldürmekle tehdit etti ‘’

Hapisten çıktıktan sonra tekrar tekrar bana ulaşmaya çalışan, numaramı değiştirdiğim için uzun zamandır bana ulaşamayan ulaşamadıkça bana kin ve nefret besleyen bu şahıs en son gece anneme ulaşarak ‘Evinizi biliyorum, evinizi yakacağım, kızına ve sana tecavüz edip öldüreceğim’ diyerek ailemi ve beni öldürmekle tehdit etti.

‘’Sosyal medyasında silahlı fotoğrafları var’’

Ailesi, şahıssı evlatlıktan reddetmiş. Sonradan öğreniyoruz ki,  birçok suçtan aranıyormuş. Polisler geliyor ama video çekiyor, beni suçluyor, bana iftira attı diyor bu sırada emniyet kendisini arıyor. Akşam yakalanıyor, sabah mahkemeye çıktıktan sonra sadece 200 metre uzaklaştırma verilip adli kontrolle serbest bırakılıyor. Bana yaptığı, adımı geçirdiği bir şarkı dahi var. Sosyal medyasında silahlı fotoğrafları var. 4 yıldır takıntılı ve bu durum hem beni hem ailemi korkutuyor. Eğer bir gün bir yerlerde intihar süsü verilirse ben asla intihar etmem, yaşamayı seviyorum bunu bilmenizi istiyorum.’’

Kaynak: Ateş Çatıkkaş