Büyük finale adım adım yaklaşan Survivor All Star'da dokunulmazlık karşılaşmaları dün gece de devam etti. Dokunulmazlık oyununu kaybeden mavi takımda konsey toplandı. Yarışmacılar ilk olarak adadan gitmesini istedikleri isimler için oylarını verdi. Yapılan oylama sonucu, Furkan 4 oy alarak haftanın son eleme adayı seçildi.

Survivor All Star'da haftanın diğer eleme adayları ise Yunus Emre, Batuhan ve Sercan olmuştu. 4 yarışmacının da belli olmasının ardından düello eşleşmeleri de netlik kazandı.

Adayların belli olmasının ardından Acun Ilıcalı performansa göre düello eşleşmelerini açıkladı. Ilıcalı, düelloda eşleşmenin Yunus Emre-Sercan, Furkan-Batuhan olduğunu açıkladı.

Sıla Türkoğlu alkollü araç sürerken yakalandı Sıla Türkoğlu alkollü araç sürerken yakalandı

Survivor 2024 All Star'da kırmızı ve mavi takım dün gece haftanın 4. ve son dokunulmazlık mücadelesinde karşılaştı. Kazanan takımın ödülü de elde edeceği dokunulmazlık oyununda ilk önce avantaj heyecanı yaşandı. 8 olanın kazanacağı avantaj mücadelesinin finalinde parkura Özgür ve Batuhan çıktı. Heyecan dolu karşılaşmada, Özgür'ün sayısı ile avantajı kırmızı takım 8-2 kazandı.

Dokunulmazlık karşılaşmasının ikinci etabında ise bu kez takımlar bayrak yarışında karşı karşıya geldi. 12 olanın dokunulmazlığın sahibi olacağı oyunun final etabında parkura Seda ve Nefise çıktı. Son sayıyı Nefise'nin almasıyla kırmızı takım bayrak yarışını 12-3 kazandı. Böylece kırmızı takım dokunulmazlığı ve ödülü elde etti.

Öte yandan dün gece ada konseyinde Acun Ilıcalı Survivor'daki kural değişikliklerini açıkladı. "Artık yeni bir döneme giriyoruz." diyen Ilıcalı, sistemde yenilik yapılacağını söyledi. Ilıcalı şunları söyledi;

"Survivor'da bundan sonra kadın erkek karışık aday olabileceksiniz. Artık düellolarda erkek ve kadın olma zorunluluğunuz yok. İkinci büyük haberimiz de takımlar haftalık kaptanlık sistemine geçiyor. Üçüncü haberim de Survivor'da haftalar artık 4 gün... Çünkü hızlandırılmış elemeler bu hafta itibariyle başlıyor. Sistemin son detayını da söyleyeceğim. Sistem şöyle olacak; artık 3 dokunulmazlık oynayacaksınız ve 4 aday çıkaracaksınız." dedi.

Kaynak: Haber Merkezi