Berk Oktay'dan kızı Mire Milena ile yeni poz Berk Oktay'dan kızı Mire Milena ile yeni poz

Survivor'da nefes kesen mücadele tüm heyecanıyla devam ediyor. Her hafta bir elemenin gerçekleştiği yarılmada bu hafta Turabi ve Nihat Altınkaya sakatlıkları nedeniyle veda ederken kırmızı takıma 3 efsane isim katıldı. Yeni yarışmacılarla takıma adeta taze kan gelirken haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu için kıran kıran mücadeleye girildi.

Survivor'da haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu için kıran kırana bir mücadele yaşandı. Yeni yarışmacıların performansları merak konusu olurken dokunulmazlığı hangi takımın kazandığı belli oldu. Dokunulmazlık oyununda ilk mücadelede skor 8-5 ile üstünlük mavi takımın oldu. İkinci etapta ise bayrak mücadelesi gerçekleşti. Sayıyı alan takım dokunulmazlığın sahibi oldu.

Mavi takımda 116 kilo, Kırmızı takımda 118 kilo ağırlığı taşıyan yarışmacıların rekabeti adeta nefes kesti. Dokunulmazlık 12-10'luk skorla mavi takımın oldu.

Bu hafta Survivor'da kadın elemesi gerçekleşecek. Haftanın ikinci eleme adayı dokunulmazlık oyununun ardından belli oldu.

Dokunulmazlık oyununu kaybeden Kırmızı takım ada konseyinde adayını belirledi. 7 oy alarak haftanın ikinci eleme adayı Pınar oldu.

Bu haftanın kadın oylamasında ilk aday Mavi takımdan Aysu oldu. Haftanın ikinci eleme adayı Kırmızı takımdan Pınar oldu.

Kaynak: Haber Merkezi