Kardeşlerim 129. bölüm full izle: Kardeşlerim 130. bölüm fragmanı izle Kardeşlerim 129. bölüm full izle: Kardeşlerim 130. bölüm fragmanı izle

Haftanın 3. dokunulmazlık oyununu kaybeden kırmızı takımda konsey toplandı. Yarışmacılar ilk olarak adadan gitmesini istedikleri isimler için oylarını verdi. Yapılan oylama sonucu Hilmi Cem 1 oy, Atakan 1 oy, Sercan 4 oy aldı. Bu sonuçla Survivor'da 3. ve son eleme adayı Sercan olarak belirlendi.

Survivor All Star'da haftanın diğer eleme adayları ise Yunus Emre ve Batuhan olmuştu. 4. eleme adayının da belirlenmesinin ardından, düello eşleşmeleri belli olacak.

Survivor 2024 All Star'da kırmızı ve mavi takım dün gece haftanın 3. dokunulmazlık mücadelesinde karşılaştı. Kazanan takımın pizza ve kahve ödülü de elde edeceği dokunulmazlık oyununda ilk önce avantaj heyecanı yaşandı.

Dokunulmazlık karşılaşmasının ikinci etabında ise bu kez takımlar bayrak yarışında karşı karşıya geldi. 12 olanın dokunulmazlığın sahibi olacağı oyunun final etabında parkura Seda-Batuhan, Nefise-Atakan çıktı. Çamur parkuru ve puzzle yapma etabının yer aldığı oyunda Batuhan'ın sayısı mavi takıma dokunulmazlığı getirdi.

Dokunulmazlık oyununu mavi takım 12-11 kazandı. Böylece mavi takım ödülün ve dokunulmazlığın sahibi oldu.

Öte yandan dokunulmazlık oyunu sırasında atışını yapan Damla doktoru çağırdı. Kulağında problem olduğunu söyleyen Damla'ya doktor müdahalede bulundu. Sağlık durumu iyi olduğu anlaşılan yarışmacı, oyuna devam etti.

Kaynak: Haber Merkezi