İzleyenler tarafından büyük ilgi gören Survivor'da dokunulmazlık oyunu sonrası 3. eleme adayı belirlendi. Dokunulmazlık oyununu kaybeden mavi takımda konsey toplandı. Yarışmacılar ilk olarak adadan gitmesini istedikleri isimler için oylarını verdi. Yapılan oylama sonucu, Berna 7 oy alarak eleme potasına girdi. Bu sonuçla dün gece Survivor'da eleme adayı Berna olarak belirlendi. Eleme adayı olan Berna yıllar sonra Survivor'a geldiğinin altını çizerek gözyaşlarını tutamadı.

Haftanın diğer eleme adayları ise Aleyna ve Aysu olmuştu. Potaya giren diğer ismin de belirlenmesinin ardından eleme düellosunda eşleşmeler netlik kazanacak.

Survivor 2024 All Star'da kırmızı ve mavi takım dün gece haftanın 3. dokunulmazlık mücadelesinde karşılaştı. Oyunu kazanan takımın yiyecek ödülünün de sahibi olacağı açıklandı. İlk olarak avantaj oyununun oynandığı dokunulmazlık oyununda, Yasin-Sercan eşleşmesi nefes kesti. Suyun üzerinde dengede durma parkurunda Sercan'ın aldığı sayı ile avantajı kırmızı takım 8-7 kazandı.

Oyuncu Burcu Özberk: Türkan Şoray kurallarım yok Oyuncu Burcu Özberk: Türkan Şoray kurallarım yok

Dokunulmazlık karşılaşmasının ikinci etabında ise bu kez takımlar çiftli oyunda karşı karşıya geldi. Su üzerinde dengede durma parkurunda finale Atakan-Nefise, Furkan-Damla Can çıktı. En uzun süre denge tahtasında kalan takımın kazanacağı oyunda ilk olarak suya Atakan düştü. Damla'nın da düşmesinin ardından Furkan ve Nefise son 2'ye kaldı. Finalde Nefise'nin aldığı sayı ile kırmızı takım 12-10'luk skorla kazandı. Böylece kırmızı takım 2-0 dokunulmazlığı elde etti.

Öte yandan dokunulmazlık oyununda Ogeday denge tahtasından suya düşerken omzunu vurdu. Acı içerisinde bağıran Ogeday'ın yardımına ilk olarak Yaman koştu.

Kaynak: Haber Merkezi