KKTC Cumhurbaşkanı Tatar: Gazze'yi gördükten sonra, 'sıfır asker' yaklaşımını asla kabul etmeyiz KKTC Cumhurbaşkanı Tatar: Gazze'yi gördükten sonra, 'sıfır asker' yaklaşımını asla kabul etmeyiz

Çevrim içi müzik platformu Spotify'in abonelik ücretlerine zam geliyor. Abonelik ücretlerinin 1 ila 2 dolar artması bekleniyor.

Planlanan fiyat artışına sebep olarak platforma eklenecek sesli kitap hizmetinin maliyeti işaret edildi. Şirketin, sesli kitap hizmetinin olmadığı daha uygun fiyatlı yeni bir abonelik planı da hazırlayacağı öğrenildi.

Spotify, müzik aboneliği hizmetine ücretsiz olarak 15 saatlik sesli kitap akışı eklemişti. Bunun maliyetini karşılamak için dünya genelinde abonelik fiyatları 1 ila 2 dolar arasında zamlanacak.

Nisan ayı sonuna kadar aralarında İngiltere, Avustralya ve Pakistan'ın da bulunduğu beş ülkede fiyatların artması bekleniyor. 

Spotify, premium planın mevcut 11 dolarlık aylık fiyatı karşılığında sadece müzik ve podcast'ler sunacak yeni bir temel katman sunacağını açıkladı. Bu planda sesli kitap hizmeti olmayacak.

Fiyat artışının Türkiye’ye ne zaman yansıyacağı henüz açıklanmadı. 

Kaynak: Haber merkezi