16 Mayıs Müge Anlı: Saban Ataş cinayetinde son gelişmeler, Nuran Şahin ve Gökmen Kaya bulundu mu? 16 Mayıs Müge Anlı: Saban Ataş cinayetinde son gelişmeler, Nuran Şahin ve Gökmen Kaya bulundu mu?

Tahir kızlarını alır ve dedesinin evine getirip kitler amcasının verdiği anahtar ile. Sürekli Yamanı düşünen Emine ilaç içmeyi düşünür. Annesi yanına gelince ise yalnız kalmak istediğini söyler. Reşat, Hakan ile Yamanın annesinin arasında bir şey olup olmadığını sorar. Hakan ise geçmişte bir ilişkileri olduğunu kabul eder. 

Vicdan ve Şükran Tahire kızlarının nerde olduğunu sorarlar. Tahir ise kızların güvende olduğunu onları götürdüğünü söyler. Gamze çocuğunu aldırmaktan vazgeçer. 

Hastaneden çıkar ömer de peşinden gider ve Gamzeye destek olmaya karar verir. Gamzenin tehlikede olduğunu öğrenen Tuna annesine çok kızar ve önce kendisine bakmasını kendisine annelik etmesini söyler. Bebeğe kendisinden daha çok değer verdiğini söyler. Gamze bunun doğru olmadığını söyler ama Tuna yı ikna edemez. Reşat Gamze ile konuşmaya gelir. Reşat kendi canını tehlikeye atmamasını Gamzenin hayatının çok önemli olduğunu anlatır. 

Gamze ikna olmaz mutlaka çocuğu doğurmak istediğini söyler. Gamze daha sonra ikna olduğunu aldıracağını söyler ama ablası Nuran ile birlikte Gamze konuşur ve bebeği aslında aldırmayacağını ona yardım etmesini rica eder. Ablası da onun sözünü dinleyip her zaman sağlığını koruyacağını söz vermesini ister. Ömere aldırdığını bebeği söyler ama aldırmaz. 

Eda ve Nilüfer babaları Tahirin yanından kaçarlar ama Tahir amcasını arayınca kızları hemen bulurlar ve tekrar Tahirin yanına getirirler. Amcası İzzet kadınlardan sorumlu görevliye Tahirin kızlarına bakmasını onlarla ilgilenmesini ister. Reşat İzzetin yanına gelir. İzzet Reşata ait olan her şeyi ondan alacağını söyler.

İzzet bu kez de Gamzeye kafayı takar. İş teklifi üzerinden Gamzeyi tuzağa çeker. Gamze de iş teklifini kabul eder. 

Ömer 43. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı? Ömer 43. Bölüm fragmanı izle, Ömer 42. Bölüm son sahne izle 

Ömer son sahne izle

Kaynak: Haber Merkezi