İstanbul'da 1 Mart akşamı Kemerburgaz yolunda ATV motorla giden Oğuz Murat Acı (29) ve 4 arkadaşı, motorlarının arızalanması üzerine yol kenarında durdu. O esnada 17 yaşındaki Timur Cihantimur'un kullandığı lüks araç, Acı ve diğer 4 kişiye çarptı. Çarpmanın etkisiyle Oğuz Murat Acı hayatını kaybederken Timur Cihantimur, o anlarda annesi ünlü yazar Eylem Tok'u arayarak olay yerine gelmesini istedi. Bunun üzerine olay yerine gelen yazar Eylem Tok, oğlunu bölgeden kaçırdı. Kaza sonrası olay yerinden kaçan Timur Cihantimur ve annesi, daha sonra ise havalimanına geçti. Havalimanındaki işlemlerinin ardından anne ve oğlunun uçakla Mısır’a gittikleri öğrenildi. Tok ve oğlunun Mısır'dan ABD'ye gittiği belirlendi. 

Timur Cihantimur'un babası ünlü estetik doktoru Op.Dr. Bülent Cihantimur'un ise havaalanındaki görüntülerde yer almadığı görüldü. 

Eylem Tok kapattı, baba kilitledi

Eylem Tok’un 17 yaşındaki oğlunun karıştığı kaza ve sonrasında yaşananlar Türkiye gündemine otururken, yeni bir gelişme yaşandı. Tok, gelen tepkiler üzerine 50 bin takipçili Instagram hesabını kapattı. Baba Bülent Cihantimur ise Instagram hesabını kilitledi. 

İstanbul’da hastane odasında ölü bulunan Selen hemşirenin son görüntüsü ortaya çıktı İstanbul’da hastane odasında ölü bulunan Selen hemşirenin son görüntüsü ortaya çıktı

Bülent Cihantimur InstagramEylem Tok Instagram

Kaynak: Haber Merkezi