Evrim Alasya'dan 'evlilik' açıklaması Evrim Alasya'dan 'evlilik' açıklaması

Çok genç yaşında evlenip anne olan Megan Fox, belki de bu yüzden hayatında kocası varken bile hep başkalarına aşık olduğunu itiraf etti. Üstelik kendisi bundan dert yansa da hayatı boyunca da hiç aşksız kalmadı.

Bu ilginç sözleri sarf eden ünlü Megan Fox. Brian Austin Green ile evliliğinden üç tane çocuğu bulunan Fox, geçtiğimiz günlerde Anderson Cooper'ın sunduğu Call Her Daddy adlı podcast yayınına konuk oldu. Orada da özel hayatıyla, iç dünyasında ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Megan Fox, sürekli olarak başka insanlara aşık olduğunu belirtti. Üstelik bu durumun eski eşi ve üç çocuğunun babası Brian Austin Green ile evliyken de değişmediğini itiraf etti.

Fox bu konuda şunları söyledi: "İşe giderdim ve aşık olurdum... Çünkü çocuktum. Bekarlığın özgürlüğünü deneyimleme fırsatım olmamıştı..."

Megan Fox bir itirafta bulunsa da hangi filmde hangi çalışma arkadaşına aşık olduğu konusunda herhangi bir ipucu vermedi. Ya da evliyken kocası Brian Austin Green'i aldatıp aldatmadığını açıkça söylemedi.

Ama Megan Fox bunun yerine başka bir cümle kurdu:" Dürüst olacağım, ben Brian için harika bir kız arkadaş değildim."

Ama hemen ardından eski eşi Brian Austin Green'in da kendisine karşı harika olmadığını sözlerine ekledi.

Kaynak: Haber Merkezi