Adı Keçiören’le özdeşleşen Turgut Altınok’un Büyükşehir Belediye başkan adayı olması sonrasında AK Parti Av. Zafer Çoktan’ı Keçiören belediye başkan adayı olarak gösterdi. Ancak son kamuoyu anketleri Keçiören’de rüzgarın tersten estiğini gösteriyor. Anketlere göre 30 yıl aradan sonra CHP’nin yeniden Keçiören’i kazanma imkânı var.

I M G 5938

“Son iki anket: CHP yarışı önde bitiriyor”

Niğde'de tırda 87 kilogram esrar ele geçirildi Niğde'de tırda 87 kilogram esrar ele geçirildi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın sağ kolu olarak bilinen İnşaat Yüksek Mühendisi Dr. Mesut Özarslan Keçiören’de büyük bir ilgi uyandırmış durumda, son yayınlanan iki ankete göre 31 Mart’ta CHP yarışı önde bitirecek gibi gözüküyor. En yakın rakibi ise, son dönemde Türkiye genelinde yükselen oy oranıyla dikkat çeken Yeniden Refah Partisi’nin adayı Sait Ali Arslan. Anketlerde CHP ve Yeniden Refah’ın ardından üçüncü sırada yer alan AK Parti’nin adayı Av. Zafer Çoktan’ın sessizliği yenilgiyi kabulleniş olarak yorumlanıyor.

I M G 6088

“AK Parti’ye vereceğin her bir oy CHP’ye yarayacak”

CHP’nin hemen ensesinde yer alan Yeniden Refah Partisi adayı Sait Ali Arslan ise CHP’li rakibini “Bozkurt Mesut” diyerek hedef alıyor. Sait Ali Arslan: “Mesut bey ülkücü kimliğini her fırsatta vurguluyor, hatta geçen gün iftar yemeğinde sahnede bozkurt işareti yapacak kadar milliyetçi bir arkadaş. Peki o zaman sormak istiyorum, kardeşim madem ülkücüsün, milliyetçisin, muhafazakârsın CHP’de işin ne? Ben buradan AK Partili kardeşlerime de seslenmek istiyorum. Oyları bölmeyelim, Keçiören’i CHP’ye teslim etmek istemeyen herkesi Yeniden Refah’ın Ahlaklı Belediyeciliğine davet ediyorum. Kardeşlerim anketler ortada, saha ortada milletimiz Milli Görüş’e susamış, bugün Keçiören’de AK Parti’ye vereceğin her bir oy CHP’ye yarayacak bunu unutma.”

I M G 6488

Kaynak: Oğulcan Balcı