Afşar Timuçin kimdir? Afşar Timuçin kimdir?

Hamide Kalkan kimdir? Hamide Kalkan nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Hamide Kalkan’nun kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Hamide Kalkan kimdir? Hamide Kalkan kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Hamide Kalkan’nun biyografisini haberimizde derledik…

28 Mart Müge Anlı: 20 yaşındaki Beyza bulundu mu? Banu, oğlunun tedavi parasıyla kaçan eşiyle yüzleşti mi? 28 Mart Müge Anlı: 20 yaşındaki Beyza bulundu mu? Banu, oğlunun tedavi parasıyla kaçan eşiyle yüzleşti mi?

Hamide Kalkan kimdir?

Adana'dan 2020 yılında kaybolan 3 çocuk annesi Hamide Kalkan'a 4 yıldır ulaşılamıyor. 18 yaşındaki kızı Sevdiye Bahar Bilgiç annesini aramak için Müge Anlı stüdyolarına geldi.

Sevdiye Bahar, "Annem kaybolunca tüm aile dağıldık. Ben yurta kalıyordum. Yurda gittikten sonra annem ortadan kayboldu. Sonra annemin öldüğünü söylediler. Kız kardeşim yurtan kaçmıştı. Yolda bir kadın görmüş. Annemin takma adı Filiz. O kadın kız kardeşime annemin öldüğünü söylemiş. Aramızda ne geçerse geçsin o benim kabulüm. Annem ve babam 10 yıl evli kaldı. 3 çocukları oldu. Ben ortanca çocuklarıyım. Babam uyuşturucu bağımlısıydı. Babamdan sonra 2 kişiyle daha birlikte oldu. Annemin Fırat isimli sevgilisinin kız kardeşinin sevgilisi annemi abimi beni dilendirdi. Annem ve abim cezaevine girdi. Hayattaysa ben anneme bakarım. Değilse mezarını görmek istiyorum. Ben şimdi inşaat firmasında çalışıyorum. 3+1 evde kirada oturuyorum. 1 tane kız evladım var. Onun babası da cezaevinde. Babam ve abim cezaevinde. Annem kayıp. Sadece kız kardeşim ve ben varız. Dağılan ailemi toplamaya çalışıyorum" dedi. 

Yayına bağlanan Murat isimli bir adam, "Ben bu kadını Adana'da kanalın yanında hep görüyorum. Üstü başı temiz. Kanalın üstünde duruyor. Ben işe gidip geldiğimde cadde üstünde olduğu için bu kadını sürekli görüyorum. İşteydim. Şimdi eve geldim. Eşime bu bayanı tanıdığımı söyledim. Sonra sizi aradım. Denk gelirse fotoğrafını çekip size gönderirim" dedi.

Sevdiye, "O kadar aradım. Arkadaşlarına ulaştım. Herkes görmediğini söyledi." dedi.

Yayına bağlanan bir kadın, "Arkadaşımı orada görünce çok üzüldüm. 6 ay önce kanal tarafında gördüm. 1-2 ay sonra da çarşıda İnönü Parkı'nda genç bir çocukla gördüm. Ama karşıdan karşıya geçene kadar Filiz taksiye binip gitti. Yanındaki çocuğa sordum. Filiz kötü yola düşmüş. Bunun nedeni Ebru Hanım'dır. Ebru ve Fırat, Filiz'in hayatına girince Filiz'in hayatı bitti. O tarafa ne zaman gitsem gözüm onu arıyor. Arkadaşımı o yoldan çevirmek istiyorum" diye konuştu.

Kaynak: Haber Merkezi