• DOLAR 32,99 %-0.11
  • EURO 35,82 %-0.26
  • ALTIN 2.529,53 %0.87
  • BİST100 10.891 %0.18
  • BITCOIN 67.970 %2.04
  • ETHERIUM 3.266 %-0.12
19°

Savaş uçağı Haberleri

savaş uçağı haberleri ve güncel savaş uçağı gelişmeleri, savaş uçağı ile ilgili tüm video, savaş uçağı fotoğrafları ve savaş uçağı haberleri Elips Haber - 'Herkese eşit yaklaşır' sitemizde


Dünya

ABD ve Kanada'nın Kuzey Amerika için havacılık ve uzay alanında koruma sağlayan birleşik kuruluşu Kuzey Amerika Havacılık Savunma Komutanlığı (NORAD),...

Yurt

İngiltere'den uçarak gelen Spitfire Mk9 savaş uçağı, Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde bulunan hava ve uzay müzesi envanterine dahil edildi.

Dünya

Rusya Federal Güvenlik Servisi (FSB), Ukrayna istihbaratının Rus "Тu-22М3" savaş uçağını kaçırma girişiminin engellendiğini bildirdi.

Dünya

Rusya Savunma Bakanlığı, Rusya Federasyonu’na bağlı Kuzey Osetya-Alanya Cumhuriyeti’nde bir Su-34 savaş uçağının düştüğünü, iki pilotun hayatını kaybettiğini bildirdi.

Dünya

Ukrayna Savunma Bakanlığı İstihbarat Baş Müdürlüğü, Rusya’nın Astrahan bölgesindeki havalimanında Su-57 tipi savaş uçağının vurulduğunu duyurdu.

Dünya

Hindistan’ın Maharaştra eyaletinde Su-30 MKI savaş uçağı düştü, fırlatma koltuğu sistemini kullanan 2 pilot kurtuldu.

Dünya

Singapur'da F-16 savaş uçağı kalkış esnasında yaşanan bir sorun sonucu düştü, pilot koltuk fırlatma yöntemiyle kurtuldu.

Dünya

İsrail ordusunun Lübnan’ın güneyindeki dağlık bölgelere savaş uçaklarıyla saldırı düzenlediği belirtildi.

Dünya

Macaristan, 26 Şubat’ta parlamentoda İsveç’in NATO üyeliğini oylamadan önce bugün İsveç’le savaş uçağı anlaşması imzaladı.

Dünya

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, son bir hafta içinde Rusya’ya ait 7 adet Suhoy (Su) tipi savaş uçağının düşürüldüğünü belirtti.

Gündem

F-16 savaş uçağı ilk uçuşunu 1974 yılında gerçekleştirdi. Üstünden 50 yıl geçti ama Amerikan yapımı uçak hala ilk günkü kadar...

Gündem

Ankara'da Mehmet Burkay Ünlügiyen, Hava Kuvvetleri Komutanlığı'na ait F-4 savaş uçağının yardımcı yakıt tankının üzerine düştüğü otomobili için 441 bin...

Dünya

Rusya Savunma Bakanlığı, Zaporijya ve Dnipropetrovsk bölgelerinde Ukrayna Hava Kuvvetlerine ait 3 Su-27 ve 1 Su-24 uçağını vurduklarını açıkladı.

Dünya

İran'ın güneyindeki Fars eyaletinde Su-22 tipi savaş uçağının düştüğü açıklandı.

Dünya

ABD Hava Kuvvetleri, F-16 savaş uçağının eğitim uçuşu sırasında Güney Kore’de düştüğünü, pilotun fırlatma koltuğuyla atlayarak kurtulduğunu duyurdu.

Dünya

Hawaii'deki askeri üste pistten çıkan savaş uçağı Kaneohe Koyu'na düştü. Yaralanan 9 kişinin kurtarıldığı belirtildi.

Dünya

Filistin Haber Ajansından yapılan duyuruya göre, İsrail savaş uçaklarının Gazze Şeridi'nin merkezindeki Sabra Mahallesi'ne düzenlediği saldırılarda 50'ye yakın kişi öldü,...