Gülbani Gündoğdu kimdir? Gülbani Gündoğdu nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Gülbani Gündoğdu’nun kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Gülbani Gündoğdu kimdir? Gülbani Gündoğdu kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Gülbani Gündoğdu’nun biyografisini haberimizde derledik…

Cihan Kamer kimdir? Atasay’ın sahibi kimdir? Cihan Kamer kimdir? Atasay’ın sahibi kimdir?

Gülbani Gündoğdu kimdir?

Gamze Gündoğdu'dan 19 yıldır haber alınamıyor. 2004 yılında kaybolduğunda 2 yaşında olan Gamze'nin anne ve babası kızlarını aramak için Müge Anlı'ya başvurdu. Kızlarının kaçırıldığını söyleyen anne baba, kızlarına kavuşmak istiyor. Acılı baba, yengesi Gülbani Gündoğdu'dan şüphelendiğini belirterek, "Yengemin sevgilisi Mecit isimli kişiden şüpheleniyorum. Gülbani, 'Sana öyle bir acı yaşatacağım ki unutamayacaksınız' dedi. Parkın önünden geçerken içimiz acıyor" diye konuştu.

Ordu’da kuzeni ile birlikte kapı önünde oynarken kaçırılan Gamze birine evlatlık mı verildi? Gamze’yi kaçırdığı iddia edilen Gülbani Hanım canlı yayına katıldı. Kendisinin Gamze’nin kaybı ile ilgisi olmadığı açıklayan Gülbani Hanım, “Mecit'in üfürükçüyle ne işi varmış? Mecit kendisi çocuğu kaybetti. Kendisi çocuğu çıkarsın” açıklamasında bulundu.

Yayına bağlanan Mecit Bey ise, "Gülbani ile benim ilişkimi herkes biliyor. Benim 4 tane çocuğum vardı. Gülbani'yi yatıracak yerim yoktu. Gülbani ile gönül ilişkim vardı. Benimle rahat buluşmak için beni eşi Muharrem ile tanıştırmıştı. Ben Muharrem'in namusuna bakmadım. Gülbani beni çağırdığı zaman gidiyordum. Gülbani beni içeri alıyordu. Kimse de beni neden içeri aldığını sormuyordu. Adam benim oraya gidip gelmemi hazmedemedi. Arkamdan kurşun attı. araca saçma dokunmuş. Benim kızımla yaşıt Gülbani'nin kızı vardı. Kaçıracak olsam onun kızını kaçırırdım. O çocuk kaybolmasaydı biz Gülbani bana gelecekti. Yuvamızı dağıtacaktık. Halil İbrahim denen çocuk benim yeğenimin çocuğu. Çocuk kaçıracak kapasite yok. Gülbani Ordu'dan 180 metrekare daire aldı. Gülbani'nin onu alacak gücü yoktu. Çocuğu Gülbani ve amcası üfürükçü cafer kaybetti. Bence çocuk yaşıyor" diye konuştu. 

Kaynak: Haber Merkezi