Fatma Sevim Baltacı? Fatma Sevim Baltacı nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Fatma Sevim Baltacı’ın kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Fatma Sevim Baltacı kimdir aratılıyor. Fatma Sevim Baltacı, kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Fatma Sevim Baltacı’ın biyografisini haberimizde derledik…

Fatma Sevim Baltacı kimdir?

Fatma Baltacı 22 Ekim 1981’de İstanbul Fatih ilçesinde doğdu. Aslen Trabzon'lu olan Baltacı orta ve lise ögrenimini Eyüp Anadolu İmam Hatip Lisesinde tamamladı.28 Şubat sürecinde kazandığı üniversiteye gidemediği için meslek edinme adına Moda - Giyim -Tasarım eğitimi aldı. 2007 - 2014 yılları arası tekstil sektöründe Yönetici-Stilist olarak çalıştı. Üniversitelerde Başörtü yasağı zulmünün kalkmasıyla İlahiyat fakültesine başladı. Siyasi hayatına 2015 yılında Fatih İlçe Kadın Kolları Ar-Ge Birim başkanlığı ile başlayıp 2016-2023 yılları arası İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyeliği ile ara vermeden devam etti. İl yönetim kurulu üyesi olarak teşkilatın çeşitli komisyon ve birimlerinde görev aldı (Teşkilat komisyonu , Ar-Ge , Tantım Medya, Shib-AK bülten sorumluluğu, Siyaset Akademisi eğitimi, İl kadın kolları İnsan Hakları Birim Başkanlığı) Hali hazırda Sekreterya Birim başkanlığı ile devam etmekte. İstinye Üniversitesi Adalet 2. Sınıf öğrencisi olan Baltacı Evli Yabancı dil İngilizce ve Arapçadır.

AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Fatma Sevim Baltacı, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı önünde meydana gelen kazanın ardından kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Ak Parti Istanbul Il Kadin Kollari Baskan Yardimcisi Kazada Hayatini Kaybetti 9104 Dhaphoto1

Marvel filmleri hangi sırayla izlenir? Marvel filmleri hangi sırayla izlenir?

Kaynak: Haber Merkezi