ATV'nin sevilen programı Esra Erol'da, hız kesmeden devam ediyor. Hafta içi her gün saat 16.00'da ekranlara gelen programda, ailevi sorunlar masaya yatırılıyor, kayıp kişiler bulunuyor, küsler barıştırılıyor. Seyircilerin favorisi Esra Erol'da, 7 Mayıs bölümünde neler oldu?

Esra Erol'da 6 Mayıs: Neler yaşandı? Esra Erol'da 6 Mayıs 2024 bölümü izle Esra Erol'da 6 Mayıs: Neler yaşandı? Esra Erol'da 6 Mayıs 2024 bölümü izle

Sağlık sorunları yüzünden Kızılcık Şerbeti'nden ayrılan Settar Tanrıöğen'den ilk açıklama Sağlık sorunları yüzünden Kızılcık Şerbeti'nden ayrılan Settar Tanrıöğen'den ilk açıklama

"Eşim eski nişanlısına kaçtı"

Programa annesiyle katılan Ali Kemal Taş, eşi Gül'ün çocuklarını da alarak eski nişanlısı Yüksel Üner'e kaçtığını söyledi. 3 çocukları olduğunu söyleyen Ali, "Hala gittiğine inanamıyorum. Bana bakarken gözlerinde o sevgiyi görüyordum. Eşimin kaçtığı gün ben işteydim. Bizim eve tadilat için biri gelecekti, annem eşim yalnız kalmasın diye onun yanına gitti. Kapıyı çalmış, açan olmamış" dedi.

Yüksel'in annesi Gönül, "İtfaiye geldi, kapıyı açtı. Ev dağılmıştı, sanki hırsız girmiş gibiydi" dedi.

Ali, "Bizim Merve adında bir alt komşumuz var. Eşim, ben işe gittiğimde arkadaşı Buse'yi eve çağırmış. Buse de yeni boşanmış, annesinin yanından çıkıp Gül'ün yanına gitmiş. Ben 2 gün sonra işten eve dönerken eşim Buse'yi alt komşumuz Merve'nin evine götürmüş. Eşim, Buse'ye eski nişanlısını unutamadığını söylemiş. Yüksel yanında olmadığını söyledi" diye konuştu.

Canlı yayına bağlanan Buse, "Gül ile kaçtığından beri irtibat kurmadım. Gül ile kaldığımdan Ali Kemal'in de haberi vardı. Gül bana Yüksel'i unutamadığını söyledi. Yüksel ile iletişim kurduklarını görmedim. Gül, bana 'Dayanamıyorum, ilk fırsatta gideceğim' demişti. Evliliklerinde sorun vardı. Huzurları yoktu, sürekli kavga ediyorlardı. Ali, Gül'e şiddet uygulamıştı" ifadelerini kullandı.

Canlı yayına bağlanan Yüksel, "Gül ile en son 7 yıl önce iletişim kurduk. Ben bu olaya şaşırdım. Mutlu evliliği olan biri neden kalkıp kaçsın? Gül ve çocuklar benim yanımda değildi. Görmedim, duymadım, bilmiyorum" dedi.

Canlı yayına bağlanan Meltem isimli kişi, "Ben üçünü de tanıyorum. Buse yalan söylüyor. Gül kaybolmadan 2 gün önce evlerine gittim. Buse bana Gül'ün annesinin onları kabul etmediğini söyledi. Gül'ün kaçacağını herkes biliyordu, ben annesinin kabul edeceğini söyledim. Gül bana her şeyi anlatmıştı kaçmadan önce. 'Annem beni kabul etmiyor' dedi. Ben de '3 çocuğun var, kötü yola düşme. Buse'nin lafıyla hareket etme' dedim. Ali ile Gül'ün maddi sıkıntıları vardı, Ali hapse girdiğinde bile Gül evi terk etmedi. Onun aklına Buse girdi. Benim arkadaşım böyle değildi" şeklinde konuştu.

Canlı yayına bağlanan eski bir komşu, "Eşi Gül'e şiddet uyguluyordu. Hamileyken bile dövdü, defalarca aldattı. Kız çok eziyet çekti" dedi. Ali, arayan kişinin Gül'ün annesi olduğunu iddia etti ve söylenenleri yalanladı.

Muhabir: Betül Vural