ATV'nin sevilen programı Esra Erol'da, hız kesmeden devam ediyor. Hafta içi her gün saat 16.00'da ekranlara gelen programda, ailevi sorunlar masaya yatırılıyor, kayıp kişiler bulunuyor, küsler barıştırılıyor. Seyircilerin favorisi Esra Erol'da, 30 Nisan bölümünde neler oldu?

Esra Erol'da 29 Nisan: Neler yaşandı? Esra Erol'da 29 Nisan 2024 bölümü izle Esra Erol'da 29 Nisan: Neler yaşandı? Esra Erol'da 29 Nisan 2024 bölümü izle

"Karım, bizi tanıştıran kişi ile sevgili"

Programa katılan Murat Kücü, eşi Derya Dede Kücü'nün sevgilisinin, onları tanıştıran aracı Bekir olduğunu iddia etti. Derya ile ikinci evliliğini yapan Murat, eşi ile 3 günde evlendiğini belirtti. Murat Kücü, "Bizi Bekir Halisoğlu tanıştırdı, Bekir ile akrabayım. Bekir beni biriyle tanıştırmayı teklif etti, 'Amcamın kızı' dedi. Tanıştık, 3 gün içinde evlendik. Evde bir ses olsun istedim. Ama onların niyeti farklıymış. Evlendikten sonra eşimin gizli gizli telefonda konuştuğunu fark ettim. Amcasının oğluyla konuştuğunu söyledi. Sonra Derya Kayseri'ye taşınmak istedi. Kredi çekip eşyaları aldık, yeni evin kirasını 1 yıl peşin verdim. Her gün kuaföre gittiğini söyleyip evden çıkıyordu. Gittiğimiz her yerde Bekir karşımıza çıkıyordu. Ben de en son 'Sen benimle mi evlisin Bekir'le mi?' diye sordum. Bekir de evli. Bizim eve geldiğinde eşiyle gelmiyordu" diye konuştu.

Canlı yayına bağlanan Derya, "Bizi Bekir tanıştırmadı, Ramazan tanıştırdı. Biz zaten ailecek de tanışıyorduk. Ben hiçbir şekilde bu suçlamayı kabul etmiyorum. 3 günde evlendiğimiz de yalan. Biz tanıştıktan sonra 10 gün konuştuk. Sonra nikahı kıydık. Murat'ın psikolojik sorunları var, tedavi görüyordu. Şu an bizi tanıştıran Ramazan 'Ben çok pişmanım, Murat'ı adam sanmıştım. Sizi tanıştırdım, seni yaktım' diyor" ifadelerini kullandı.

Canlı yayına bağlanan Derya'nın arkadaşı, "Beyefendinin anlattıkları doğru. Derya, Bekir ile 2 yıla yakın dini nikahlı yaşadı. Sonra ev almak için paraya ihtiyaçları oldu ve bu dönemde Murat'ı buldular. Kayseri'de beraber yaşıyorlardı. Bekir, Derya'ya ev alabilmek için onu Murat Bey'le evlendi. Bekir'in eşinin Bekir'le Derya'nın birlikte olduğunu bilmiyor. Bekir'in Derya'ya yardımcı olduğunu zannediyor. Eşi Kayseri'de yaşamıyor. Bekir sürekli gidip geliyordu" dedi.

3,5 yaşındaki Narin Katoğlu babası tarafından kaçırıldı

Almanya'dan gelen Nurşen Katoğlu, boşanma aşamasındaki eşi Kaan Katoğlu'nun 3,5 aylık kızları Narin'i kaçırdığını söyledi. Kızını 1,5 aydır görmediğini söyleyen Nurşen Katoğlu, "Eşimle ayrı yaşıyorduk, dava açıldı. Bilirkişi çocuğun velayetini verdi. Baba-kızın haftada 1 gün 2 saat görüşmesine karar verildi. 4-5 hafta görüştüler. Görüşme sonunda eşim, Narin'i tuvalete götüreceğini söyleyerek kaçırmış. Polis onları aradı ama bulamadı. Sonra Türkiye'ye gittiklerini öğrendim. İzmir'de bir adresteki evi tuttuğunu öğrendim. O adrese gittim ama orayı göstermelik tuttuğunu öğrendim. Kızımın kimliği ve pasaportu bende, onda muvafakatname de yoktu. Alman polisi de kızımı sınırdan nasıl geçirdiğini araştırıyor" diye konuştu.

Eşinin garip saplantı ve takıntıları olduğunu söyleyen Nurşen Katoğlu, "Evlendikten 1-2 ay sonra kızıma hamile kaldım. Kendisinden fiziksel ve psikolojik şiddet gördüm. Kendisi uzaktan akrabam olduğu için ve Narin'in aile ortamında büyümesini istediğim için birlikte aile terapisine gitmek istedim. Kabul etmedi" dedi.

'Fantastik Dörtlü' ekibi bir arada 'Fantastik Dörtlü' ekibi bir arada

Eşinin eski eşinden kızı Cemre'nin kendisine bir video attığını söyleyen Nurşen Katoğlu, "Videoda Narin bir kreşteydi. Cemre, 'Narin iyi, merak etme' dedi. Türk halkına yalvarıyorum, lütfen bilenler ulaşsın" diyerek ağladı.

Muhabir: Betül Vural