ATV'nin sevilen programı Esra Erol'da, hız kesmeden devam ediyor. Hafta içi her gün saat 26.00'da ekranlara gelen programda, ailevi sorunlar masaya yatırılıyor, kayıp kişiler bulunuyor, küsler barıştırılıyor. Seyircilerin favorisi Esra Erol'da, 3 Nisan bölümünde neler oldu?

Mert Demir ve Serenay Sarıkaya aynı eve mi çıkıyor? Mert Demir ve Serenay Sarıkaya aynı eve mi çıkıyor?

Esra Erol'da 2 Nisan: Neler yaşandı? Esra Erol'da 2 Nisan 2024 bölümü izle Esra Erol'da 2 Nisan: Neler yaşandı? Esra Erol'da 2 Nisan 2024 bölümü izle

"17 yaş küçük sevgilim beni evlilik vaadiyle dolandırdı"

Programa katılan 53 yaşındaki Ayla Başkurt, "17 yaş küçük sevgilim Gökhan Kocahan beni evlilik vaadiyle dolandırdı" dedi. 2 çocuğu olduğunu söyleyen Ayla, şunları anlattı:

"13 senedir bekardım. Ara sıra bir mekanda şarkı söylüyordum, burada Gökhan ve Ali ile Eray isminde 2 arkadaşıyla tanıştım. Sesimi, sahnemi beğendiklerini söylediler. Daha sonra sık sık mekana gelmeye başladılar. Üçüncü gelişlerinde Gökhan ile sohbet ettik. Ona dertlerimden bahsettim, bana 'Ben senin sorunlarını çözeceğim, sadece bana güven' dedi. Ama bana evlenme şartı koştu. Mekanda bana mikrofonla evlenme teklifi etti. Gökhan bana ikinci eşiyle boşanma sürecinde olduğunu söyledi. 3 gün sonra dini nikah kıyıldı. Bana mehir olarak 2 ev ve 100 gram altın vereceğine dair bir sözleşmeye imza attı. Gökhan beni 700 bin liraya yakın dolandırdı. Resmen beni soydu. Ali, Eray ve Gökhan insanlara kredi çıkartıyorlardı. Bana ayaküstü iki ayrı bankadan hesap açtılar. Bu iki bankadan yüksek limitli kredi kartları aldılar. Bankadan çektiğim parayı Ali'ye vermemi söylediler, 'Ali sana ev alacak' dediler. Ben de Ali'ye verdim. Mobil bankacılık uygulamalarım da benim telefonumda değildi, Gökhan'ın telefonundaydı. Benim hesaplarımı kontrol ediyorlardı. Benim hesaplarımı para transferi yapmak için kullanıyorlardı. Ben bunlar nasıl oldu anlamadım."

Canlı yayına bağlanan Ali, "Gökhan bizi de kandırdı. Benim borcum vardı, onun yanında işe girdim. Bana ev ve araba vaadinde bulundu. Ben kredi çektiğimizi sanıyordum. Gökhan'a ben de para verdim. MASAK benim hesaplarımı bloke etti. 6 ay boyunca hesaplarımı kullanamayacağım. Gökhan, bankanın kredi vermediği insanlara kendi adına kredi çekiyordu. Ayla'dan aldığım parayı Gökhan Kocahan'ın resmi nikahlı eşine attım" ifadelerini kullandı.

Canlı yayına bağlanan Eray, "Gökhan Kocahan bana araba vaadinde bulundu. Beni kandırdı. Ayla'ya Gökhan'ın yanında 'yenge' diyordum. Gökhan'ın nikahlı eşini de tanıyordum. Ayla'nın adına çektiğimiz krediyle benim ve babamın borcunu ödedik" dedi.

Canlı yayına bağlanan Seda, "Bu üç kişi beni de dolandırdı. Ben bir tanıdık aracılığıyla onların yanına gitmiştim. Ankara'da bir ofis açmışlardı. Arabulucu olduklarını söylediler. Dilekçe yazarak insanların icra borçlarını kapattıklarını iddia ediyorlardı. Bunun için bana sormadan hesabımdan nakit avans çekip Gül Kocahan isimli kişiye attılar. Geri vereceklerini söylediler ama bir daha ulaşamadım" diye konuştu.

Meryem 13 yıl önce bir çocuğu öldürmüş

Mehmet Altun, 3 çocuğunun bakımında eşi Rabia'ya yardım etmesi için bir dadı arayışına girdiğini ve bu esnada Meryem isimli biriyle tanıştığını anlatmıştı. Eşini Meryem'e mesajlar atıp onun evine giderek aldattığını itiraf eden Mehmet, Rabia'dan af dileyerek eve geri dönmesini istemişti.

Sunucu Esra Erol, Meryem hakkında tüyler ürpertici bir gerçeği açıkladı. Bir ihbar aldıklarını söyleyen Esra Erol, Meryem'in 2011 yılında 8 yaşında bir çocuğu öldürmekten hapis cezası aldığını açıkladı. Meryem'in yargılanarak cezasını çektiğini belirten Erol, "Yine de sen çocukların yanına yaklaşmamalısın" dedi.

Meryem ve annesinin 2011 yılında 8 yaşındaki Hasret Karakoç'u öldürmekten yargılandığı açıklandı. Anne Sebahat Şen'in beraat ettiği, eski ismiyle Serkan Şen, şu anki adıyla Meryem'in 9 yıl hapis yattığı belirtildi.

Meryem, "Ben dosyalarda 'suça sürüklenen çocuk' olarak geçiyorum. Ben açıkçası suçsuzum. Hapiste yattığımı da saklamadım, Mehmet'e söylemiştim. Benim üzerimde baskı kuruldu. Suç benim üstüme yıkıldı" dedi.

Hasret Karakoç'un acılı babası yayına bağlandı. Baba, Meryem'in dadılık yapmasına "Kendine başka kurban bulmuştur" dedi. Cinayeti kimin işlediğine dair fikri sorulan baba, "Muhtemelen Meryem yaptı, annesi yardım etti" diye konuştu. 

Annesi Sebahat Şen'in de kendi abisini öldürdüğü açıklandı.

Muhabir: Betül Vural