ATV'nin sevilen programı Esra Erol'da, hız kesmeden devam ediyor. Hafta içi her gün saat 16.00'da ekranlara gelen programda, ailevi sorunlar masaya yatırılıyor, kayıp kişiler bulunuyor, küsler barıştırılıyor. Seyircilerin favorisi Esra Erol'da, 27 Mart bölümünde neler oldu?

Mustafa Topaloğlu'nun 'uzaylı' isyanı Mustafa Topaloğlu'nun 'uzaylı' isyanı

Esra Erol'da 26 Mart: Neler yaşandı? Esra Erol'da 26 Mart 2024 bölümü izle Esra Erol'da 26 Mart: Neler yaşandı? Esra Erol'da 26 Mart 2024 bölümü izle

"Bipolar hastası annem ve 2 kardeşim kayıp"

Programa katılan Muhammed Çağrı Ayva, kayıp annesi Burçin ve 2 kardeşini bulmaya geldi. Yüzde 55 otizmli olduğunu belirten 22 yaşındaki Çağrı, "Annem ve iki kardeşim kayıp. Annemle ve babam 11 senedir ayrı. Annem bipolar hastası. Annem sürekli kaçıyor, böyle kayboluyor. Çok sıkıntılar yaşadı. Annemi son görüşümde yemek yedik. Sonra karakolda işi vardı, oraya gitti. Sonra hattını kapatmış, gitmiş. Çevresindekilere 'Ben buradan bunaldım, gideceğim' demiş. Annemin dini nikahlı eşi Bilal öldü. Sonra Erkan diye bir sevgilisi vardı ama o da bir süredir cezaevinde. Annem için endişeleniyorum. Sonuçta bipolar hastası. Annem bazı zamanlarda bana düşman kesildi. Çünkü kötü bir alışkanlığı vardı ve ben onu polise bildirdim" diye konuştu.

Canlı yayına bağlanan bir kişi, "Çağrı'nın otizm merkezinde staj yapmıştım. Çağrı çok iyi biridir. Çağrı annesinin İzmir'de olduğunu ve onunla görüşmediğini söylemişti. Çağrı çok iyi kalpli birisi, onu burada görünce üzüldüm. Her şey daha farklı olabilirdi" dedi.

Kayıp üç kız kardeş nerede?

Programa katılan Sümbül Eraslan, kayıp 3 kızını bulmaya geldi. Kızları İnayet, Duygu ve Yasemin'in 3 gündür kayıp olduğunu söyleyen Sümbül, "Bir tabletimiz vardı. Kızlarım bu tabletle geceleri çok vakit geçiriyorlardı. Ama hiçbir yaramazlıkları yoktu. Giderken yanlarına kimliklerini, bazı kıyafetlerini ve babalarına ait olan 5 cumhuriyet altınını almışlar. Çok evden çıkmazlardı" ifadelerini kullandı.

Canlı yayına bağlanan kızların babası Neşet, "Ben cenaze sebebiyle köydeydim. Sonra eşim arayıp 'Çocuklar yok' dedi. Daha önce kızlarım kaçma girişiminde bulunmamıştı. İlk defa böyle bir şey yaptılar. Kızlar akşama kadar evde otururlar, bir şey yapmazlardı. İnternette çok vakit harcıyorlardı" şeklinde konuştu.

Muhabir: Betül Vural