ATV'nin sevilen programı Esra Erol'da, hız kesmeden devam ediyor. Hafta içi her gün saat 16.00'da ekranlara gelen programda, ailevi sorunlar masaya yatırılıyor, kayıp kişiler bulunuyor, küsler barıştırılıyor. Seyircilerin favorisi Esra Erol'da, 26 Nisan bölümünde neler oldu?

Esra Erol'da 25 Nisan: Neler yaşandı? Esra Erol'da 25 Nisan 2024 bölümü izle Esra Erol'da 25 Nisan: Neler yaşandı? Esra Erol'da 25 Nisan 2024 bölümü izle

Bebekken cami avlusuna bırakıldı

Programa katılan 26 yaşındaki Cengizhan Güven, biyolojik ailesini aradığını açıkladı. Bebekken bir cami avlusuna bırakılmasının ardından çocuk esirgeme kurumunda büyüdüğünü söyleyen Cengizhan Güven, "5 yıl önce yurda Ayşegül Tunar isimli bir kadın gelip benim ablam olduğunu söyledi. Ben yurtta kalırken öz abimle de birbirimizi bulmuştuk. Ablam altı yaşına kadar anne ve babasıyla kaldığını, sonra yurda verildiğini söyledi. Annemin adının Nilay, babamın adının Öncü olduğunu söyledi. Onlarla beraberken bir süre aile sıcaklığı hissettim. Ama sonra bazı hareketleri beni onlardan uzaklaştırdı. Onlara beni neden yuvaya verdiklerini sordum, babam bunu annemin yaptığını söyledi. Babam o dönem adam yaralamadan hapse girmiş. Annem tek başına bakamayacağını düşünüp bizi bırakmış. Annemle görüşmedim ama görüşmek için çok ısrar ettim. Ablam görüştüreceğini söyledi ama görüştürmedi. Kimse annemle görüşmüyor. Bana başta annemi kötülemişlerdi. Ablam annem ve anneannemden işkence gördüğünü söylemişti" ifadelerini kullandı.

Annesine seslenen Cengizhan Güven, "Yüz yüze gelelim, doğru yanlış nedir bunu öğrenmek istiyorum. Bizi neden sokağa bıraktın? Bunu öğrenmek istiyorum" dedi.

Sıla Türkoğlu alkollü araç sürerken yakalandı Sıla Türkoğlu alkollü araç sürerken yakalandı

Aile içi bir miras meselesi olduğundan da bahseden Cengizhan Güven, "Dedem ölmeden önce herkese miras bırakmış. Annemin o mirası alıp kaçtığını söylüyorlar. Ben bunun da doğru olup olmadığını öğrenmek istiyorum" diye konuştu.

Esra Erol, Nilay Biroğul'un bulunduğunu açıkladı. 

Muhabir: Betül Vural