ATV'nin sevilen programı Esra Erol'da, hız kesmeden devam ediyor. Hafta içi her gün saat 16.00'da ekranlara gelen programda, ailevi sorunlar masaya yatırılıyor, kayıp kişiler bulunuyor, küsler barıştırılıyor. Seyircilerin favorisi Esra Erol'da, 25 Mart bölümünde neler oldu?

Selin Türkmen'in yeni dizisi belli oldu Selin Türkmen'in yeni dizisi belli oldu

Esra Erol'da 22 Mart: Neler yaşandı? Esra Erol'da 22 Mart 2024 bölümü izle Esra Erol'da 22 Mart: Neler yaşandı? Esra Erol'da 22 Mart 2024 bölümü izle

Hamile olduğu ortaya çıkınca evden kaçtı

Programa katılan Aynur Şahin, 7 aylık hamile kızı Gurbet Şahin'in 3 Şubat'tan beri kayıp olduğunu söyledi. Kızının 1 buçuk yıl önce boşandığını ve bir çocuk annesi olduğunu söyleyen Aynur, "Kızımla beraber yaşıyorduk. Aramız iyiydi. Kızıma görücü de çıktı ama istemedi. Gurbet kız kardeşinin yanından kaçtı. Kaçmasından önce köydeki ebe ile gizli gizli telefonda konuşmuş. Sonra evden kaçınca ebeye ne konuştuklarını sordum, ebe de Gurbet'in hamile olduğunu söyledi" diye konuştu.

Gurbet'in kız kardeşi, "Gurbet'in karnının şiş olduğunu fark etmiştik, 'Böbreğimden dolayı' diyerek geçiştirmişti. Biz başta biriyle kaçtığını düştük, ilk evliliğinde de biriyle kaçmıştı. Bebeğin babasının kim olduğunu bilmiyoruz. Çocuğun Ahmet Şimşek'ten olduğunu düşünüyoruz. Ahmet evli ve üç çocuğu var, Gurbet ile kaçtığını inkar etti. Ahmet'in babası Zeki ise evlerine gittiğimizde bize 'Size kız mız yok' dedi" ifadelerini kullandı.

Muhabir: Betül Vural