ATV'nin sevilen programı Esra Erol'da, hız kesmeden devam ediyor. Hafta içi her gün saat 16.00'da ekranlara gelen programda, ailevi sorunlar masaya yatırılıyor, kayıp kişiler bulunuyor, küsler barıştırılıyor. Seyircilerin favorisi Esra Erol'da, 24 Nisan bölümünde neler oldu?

Esra Erol'da 23 Nisan: Neler yaşandı? Esra Erol'da 23 Nisan 2024 bölümü izle Esra Erol'da 23 Nisan: Neler yaşandı? Esra Erol'da 23 Nisan 2024 bölümü izle

"15 yaşındaki kızını 100 bin liraya sattı"

Programa katılan Songül İpkin, 15 yaşındaki kızı Berfin'in Cuma Gezer tarafından kaçırıldı. Kızının tekstil fabrikasında çalıştığını söyleyen Songül İpkin, "Cuma'nın 2 kız kardeşi var, Berfin'le Cuma'yı onlar tanıştırmış. Onun aklını çeldiler. Benim kızım daha 15 yaşında. Hiçbir şey bilmiyor. Cuma'nın amcası Turgut Gezer, kızımı getir! Siz şebekesiniz. Aileden kimse beni aramadı. Bayramda Şanlıurfa'da kızımı Cuma ile kol kola gezerken görmüşler" ifadelerini kullandı. 

Canlı yayına bağlanan Turgut Gezer, "Ben nerede olduklarını bilmiyorum. Olayla alakam yok. Songül'ün kızı kendi kaçmış, Songül bize bağlıyor. Songül bizim aileyle anlaştı, 100 bin lira başlık parası aldılar. Parayı Songül'ün eşine verdiler. Songül'ün ailesinden birileri bizim aileden kız kaçırmıştı" dedi.

Songül İpkin ise iddiaları reddetti. Bunun üzerine Turgut Gezer, bahsettiği anlaşmaya dair videoyu paylaştı. Videoda, Songül'ün eşi ve eşinin kardeşiyle bir aracının anlaştığı ve aracının "İki tarafa da hayırlı uğurlu olsun" dediği görüldü.

'Foşur foşur' temizlik yapan Cem Özkök'e para cezası şoku! 'Foşur foşur' temizlik yapan Cem Özkök'e para cezası şoku!

Canlı yayına bağlanan ismini vermek istemeyen izleyici, "Songül yalan söylüyor. Bu kadının ailesinden birileri bir kızı kaçırdı. Kıza dirlik vermediler, kız babasının yanına geri gitti. Şimdi de başlık parası aldılar, ona rağmen buraya çıkmış. Tekrar para almak için çıkıyor. Songül'ün gelini Gezer ailesine geri döndü. O yüzden Songül de kızını istiyor" diye konuştu.

Muhabir: Betül Vural