Mustafa Topaloğlu'nun 'uzaylı' isyanı Mustafa Topaloğlu'nun 'uzaylı' isyanı

ATV'nin sevilen programı Esra Erol'da, hız kesmeden devam ediyor. Hafta içi her gün saat 16.00'da ekranlara gelen programda, ailevi sorunlar masaya yatırılıyor, kayıp kişiler bulunuyor, küsler barıştırılıyor. Seyircilerin favorisi Esra Erol'da, 22 Nisan bölümünde neler oldu?

Esra Erol'da 19 Nisan: Neler yaşandı? Esra Erol'da 19 Nisan 2024 bölümü izle Esra Erol'da 19 Nisan: Neler yaşandı? Esra Erol'da 19 Nisan 2024 bölümü izle

15 yaşındaki Şule bulunamazsa ölecek

Programa katılan Sevda ve İbrahim Barık çifti, 15 yaşındaki kızları Şule'nin 30 yaşındaki Levent Cahan tarafından kaçırıldığını söyledi. Acılı anne-baba, genetik bir karaciğer hastalığına sahip olan kızlarının bulunmazsa öleceğini vurguladı. Gözyaşlarını tutamayan anne ve baba, kızlarına seslendi. İbrahim Barık, "15 yaşındaki engelli kızımı kaçırandan davacıyım. Kızım, sen neredesin?" dedi.

Sevda Barık, "Kızım kaybolduğu gün evden teyzesine gideceğini söyleyerek çıkmıştı. Levent'i ben hiç tanımıyordum. Kızımla sosyal medyadan tanışmışlar. Levent kızımı aradı birkaç kere. Biz açtığımızda konuşmayıp kapattı. Eşim, Levent'e 'Bak benim kızım hasta, kızımdan uzak dur' dedi" ifadelerini kullandı.

Canlı yayına bağlanan Levent Cahan'ın babası İbrahim Cahan, "Benim oğlum da kayıp. Şule ve Levent Afyon'da bir düğünde karşılaştılar. Benim oğlum o zaman nişanlıydı. Şule Levent'e mesajlar atmış. Ben de İbrahim'i arayıp olayı anlattım, 'Bu konuyu konuşalım, kapansın' dedim. İbrahim küfürler etmeye başladı" diye konuştu.

İddialar karşısında sinirlerine hakim olamayan Barık çifti, Levent Cahan'a bağırmaya başladılar. İbrahim Cahan, hasta olduğu için Şule'yi gelin olarak istemediğini söyledi.

Sevda Barık, kızının bulunmazsa iç kanama geçireceğini söyledi.

Muhabir: Betül Vural