ATV'nin sevilen programı Esra Erol'da, hız kesmeden devam ediyor. Hafta içi her gün saat 16.00'da ekranlara gelen programda, ailevi sorunlar masaya yatırılıyor, kayıp kişiler bulunuyor, küsler barıştırılıyor. Seyircilerin favorisi Esra Erol'da, 22 Mayıs bölümünde neler oldu?

Esra Erol'da 21 Mayıs: Neler yaşandı? Esra Erol'da 21 Mayıs 2024 bölümü izle Esra Erol'da 21 Mayıs: Neler yaşandı? Esra Erol'da 21 Mayıs 2024 bölümü izle

18 yaşındaki kayıp Sabriye ailesiyle yüzleşti

Programa katılan Gülten ve Ali çifti, 18 yaşındaki evli kızları Sabriye Nur Kılınç'ın evden kaçtıklarını söylemişti. Anne-baba kızlarının Kezban-Fuat Aybaş tarafından götürüldüğünü belirtmiş ve Aybaş'ların pavyonda çalıştıklarını iddia etmişlerdi. Canlı yayına bağlanan Sabriye ise, "Beni kimse zorla tutmuyor. Ben çocuğumu kaybettim. Hangi birinizin umrundaydı? Bana sahip çıkmadınız. Orada boşuna yalan söylemeyin. Aybaş'lar evli, çocukları var. Onların yanındayım. Kezban benim sınıf arkadaşımdı. Aynı orta okuldaydık. 5. sınıfta arkadaştık. Ben sevmeyerek evlendim, çocuğumu da kaybetmiştim. Bir kere babamın evine gittim, sonra babam geri yolladı" demişti.

Stüdyoya gelen Sabriye, ailesiyle yüzleşti. Ali, kızına "Ben seni zorla evlendirmedim. Sana okuman için yalvardım, yaşın küçüktü. Herkes sana yalvardı. Sen okumak istemediğini söyledin" dedi.

Gülten ise "Kızımın yuvasını Kezban ve Fuat yıktı. Ben onlardan şikayetçiyim" dedi.

Sabriye, Kezban Aybaş ile okul arkadaşı olmadığını, onunla sosyal medyadan tanıştığını itiraf etti. Anne-baba, kızlarını zorla evlendirmediklerini vurgulayarak "Sabriye, evli olduğu eşiyle kendisi tanışmıştı" dedi.

Daha sonra stüdyoya Fuat ve Kezban geldi. Bunun üzerine Gülten ve Ali, Aybaş çiftine saldırmaya çalıştı. İkili, zar zor sakinleştirildi. 

Fuat, "Benim en büyük hatam Sabriye'yi eve kabul etmem. Uzun süreli arkadaşlık yaptıkları için güvendim, acıyıp evime aldım. Ben zaten bütün gün çalışan bir insanım" diye konuştu.

Sabriye ise "Ben bekarken hiç dışarı çıkamazdım. Babam işe gidince annem kapıyı kilitlerdi" dedi.

Fuat, "Sabriye 'Annemle babam çok kötüydü, bana hiç sahip çıkmayan bir ailem var. Eşim sabahlara kadar eve gelmezdi, ağlayarak uyurdum' diye anlattı" ifadelerini kullandı.

Evrim Alasya'dan 'evlilik' açıklaması Evrim Alasya'dan 'evlilik' açıklaması

Kezban ise "Ben şu an çok şaşkınım. Sabriye beni şaşırtıyor. Şu an hiç konuşmuyor. Bize çok farklı konuşuyordu. Ortalığı ateşe verdi kenara çekildi. Yanan biz olduk" şeklinde konuştu.

Canlı yayına bağlanan Sabriye'nin eşi, "Ben Fuat ile Kezban'ı tanımıyorum. Sabriye bana arkadaşına gittiğini söylemişti. Aybaş'ların pavyonda çalıştığını birinden duydum. Sabriye'nin dediği gibi bir alkol problemim de yok. Eve geç de gitmezdim" dedi.

Sabriye "Eşim beni aldattı. Fotoğraflarla kanıtladım. Aileme de gösterdim, babam bir şey demedi" deyince, baba Ali bu iddiayı reddetti ve kızının arkasında durduğunun altını çizdi.

Muhabir: Betül Vural