ATV'nin sevilen programı Esra Erol'da, hız kesmeden devam ediyor. Hafta içi her gün saat 16.00'da ekranlara gelen programda, ailevi sorunlar masaya yatırılıyor, kayıp kişiler bulunuyor, küsler barıştırılıyor. Seyircilerin favorisi Esra Erol'da, 22 Mart bölümünde neler oldu?

Esra Erol'da 21 Mart: Neler yaşandı? Esra Erol'da 21 Mart 2024 bölümü izle Esra Erol'da 21 Mart: Neler yaşandı? Esra Erol'da 21 Mart 2024 bölümü izle

12 yaşındaki İlhami nerede?

Programa katılan Fatma Arat, 12 yaşındaki oğlu İlhami Kaya'yı bulmaya geldi. Sultanbeyli'nde evlerinin önünde odun keserken çıkan bir tartışma sonrası annesinden duyduğu "Sen bir eve gel ben sana göstereceğim" sözlerinin ardından kayıplara karışan İlhami, 19 Mart'tan beri kayıp. Fatma, "İlhami ablasıyla tartışmıştı. Ablasını ağlattı, ben de 'Eve gel, seni döveceğim' dedim. Bu onu son görüşüm oldu. İlhami'nin bu dediğim yüzünden kaçtığını düşünmüyorum. Ben bu cümleyi ona hep söylüyorum. İlhami hiç kapıdan ayrılmazdı, evin yanındaki caminin bahçesine oynamaya giderdi. Orada herkes onu biliyor, bütün mahalle oğlumu tanıyor" diye konuştu.

Oğluna seslenen Fatma, "Geri gel, sana bir daha asla kızmayacağım. Söz veriyorum. Beni izliyorsan ara beni oğlum, sana kurban olurum. Benim senden başka kimsem yok" diyerek ağladı.

Canlı yayına bağlanan Kezban isimli kişi, "İlhami'yi kaybolduktan 1 gün sonra mahallemde gördüm. İlhami benim oğlumun okuldan arkadaşı. Akşam 19.30'da bizim apartmanın önüne geldi, oğlumu görmek istedi" dedi.

Berk Oktay'dan kızı Mire Milena ile yeni poz Berk Oktay'dan kızı Mire Milena ile yeni poz

Canlı yayına bağlanan İlhami'nin babası ve Fatma'nın eski eşi Mehmet, "Bu kadın şu an orada yalan yere ağlıyor. Çocuklarımı benden ayırdı. Çocuklarım onunla gitmek istiyordu. Şimdi de benim çocuklara hiç sahip çıkmadığımı söylüyor. Bu doğru değil. Bu kadın benden çocukları kaçırabilmek için sürekli ev değiştirdi" ifadelerini kullandı.

İddiaları yalanlayan Fatma, "Oğlumu babasını özlediği için babasına bıraktım. Vakit geçirsinler diye. Sonra oğlumu alıp Tekirdağ'a kaçırmış. Ben de gittim çocuğumu aldım" dedi.

Muhabir: Betül Vural