Ünlü oyuncu İlker Aksum baba oluyor Ünlü oyuncu İlker Aksum baba oluyor

ATV'nin sevilen programı Esra Erol'da, hız kesmeden devam ediyor. Hafta içi her gün saat 26.00'da ekranlara gelen programda, ailevi sorunlar masaya yatırılıyor, kayıp kişiler bulunuyor, küsler barıştırılıyor. Seyircilerin favorisi Esra Erol'da, 2 Nisan bölümünde neler oldu?

Esra Erol'da 1 Nisan: Neler yaşandı? Esra Erol'da 1 Nisan 2024 bölümü izle Esra Erol'da 1 Nisan: Neler yaşandı? Esra Erol'da 1 Nisan 2024 bölümü izle

"Eşim, oğlumu alıp sevgilisiyle kaçtı"

Programa katılan Fadime Kocayusufoğlu, eşi Muhammet'in çocuğunu alarak sevgilisi Emine Çalık ile kaçtığını söyledi. Fadime, şunları anlattı:

"Çocuğumdan haber alamıyorum. Çocuğumu istiyorum. Boşanma davası açtım. Yıllar boyunca şiddet gördüm, yuvamı yıkmak istemediğim için katlandım. Ama bu yaptığı son damla oldu. 22 Mart tarihinde çocuğu okula götüreceğini söyledi. Okuldan çocuğumu alacaktım, öğretmeni aradım. Öğretmeni oğlumun okula gelmediğini söyledi. Kafamdan aşağı kaynar sular döküldü. Eşimi aradım açmadı. Emine ile ilişkisini 2 yıldır biliyordum. Evi temizlerken yatak odasında mektup bulmuştum. Benden özür dileyip şans istediğinde ona şans vermiştim. Emine ile ayrıldığını söylemişti. Tekrar barışmamız bize iyi gelmedi, iki yabancı gibiydik. Ortak bir sohbetimiz yoktu. 2 çocuğum var diye evliliği bitirmek istemedim. Keşke ona şans vermeseydim. Emine ile gizli gizli görüştüğünden şüpheleniyordum. Oğlumdan haber alamayınca Emine'nin babasını aradım. Babası 'Emine Adana'ya doktora gitti, otogara ben bıraktım' dedi. Babasından Emine'yi aramasını istedim, Emine açmadı. Ben de babasına şüphelerimi anlattım. Ne yapacağı umurumda değil, ben sadece çocuğumu istiyorum."

"Eşim 9 yıllık evliliğimizde 15 kez evden kaçtı"

Programa takılan Erkan Dönmez, 9 yıllık eşi Gülçin'in tam 15 kez evden kaçtığını söyledi. Erkan, "Buraya Gülçin ile hesaplaşmaya geldim. Gülçin 84 yaşındaki bir adamla birlikte. Adam babasından 4-5 yaş büyük. İki farklı kişiye kaçmış olabileceğini düşünüyorum. Birisi Hasan, öbürü de İbrahim. Benim hattımı kullanıyormuş evdeyken. Daha sonra ben hattı takınca Hasan'ın mesajları geldi. Benim bu adamlardan neyim eksik? Sana yazıklar olsun Gülçin" diye konuştu.

Muhabir: Betül Vural