ATV'nin sevilen programı Esra Erol'da, hız kesmeden devam ediyor. Hafta içi her gün saat 16.00'da ekranlara gelen programda, ailevi sorunlar masaya yatırılıyor, kayıp kişiler bulunuyor, küsler barıştırılıyor. Seyircilerin favorisi Esra Erol'da, 16 Mayıs bölümünde neler oldu?

Esra Erol'da 15 Mayıs: Neler yaşandı? Esra Erol'da 15 Mayıs 2024 bölümü izle Esra Erol'da 15 Mayıs: Neler yaşandı? Esra Erol'da 15 Mayıs 2024 bölümü izle

"Kocam adaşıma kaçtı"

Programa katılan Duygu Sarıkoç, eşi Şenol'un 'Masöz Duygu' isimli bir kadına kaçtığını söyledi. 3 kız annesi Duygu, şunları anlattı:

"Lohusayken, 14 Şubat'ta sevgilisini öğrendim. Bir gecelik ilişki olduğunu söyledi. Ona inandım. Biz çocukluk aşkıydık. Sonra eşim eve gelmemeye başladı. Ağlamaktan sütüm kesilmişti, çocuğumu emziremiyordum. Eve gelip 'Sen kadın mısın? Şu haline bak. Senden iğreniyorum' diyordu. Ben ona iyi bir eş olmaya çalışıyordum. Onun ayaklarını bile yıkıyordum. Bana psikolojik şiddet uyguluyordu. Beni çıldırtıyordu, psikolojimi bozdu. Evi tamamen terk ettiğinde Duygu'yu öğrendim. Bir masaj salonunda masözmüş, özellikle onu seçiyormuş. Normal bir masaj salonu değil bu. Kadın bana kocamla birlikte olduğunu ve onun evli olduğunu bildiğini söyledi. Bozcaada'da bir otelde imam nikahı kıymışlar, kadın hamileymiş. Bebek erkek olacakmış. Ben kız doğurdum diye sinirlenmişti. Duygu'nun bebeğine babasının ismini koyacakmış. Bana bir kere çok pişman olduğunu söyledi. Duygu'nun onu tehditle tuttuğunu söyledi. Ben de kabul ettim çünkü çocuklarım babalarını çok özlüyordu. Eşim kızımın doğum gününde bizi gezdirmeye geldi. Arabaya bindik, beyaz bir ayıcık vardı. Kızıma hediye olarak verdi. Meğer o ayıcığa Duygu'ya almış, Duygu kabul etmemiş. O da kızıma vermiş. Küçük görümcem Şennur bana çok destek verdi, arkamda dağ gibi durdu."

Evrim Alasya'dan 'evlilik' açıklaması Evrim Alasya'dan 'evlilik' açıklaması

Canlı yayına bağlanan Şenol'un kız kardeşi Şennur, "Ben abimi çok uyardım, ama beni dinlemedi. Aralarında bir şey olmadığını söyledi. Ben kadına ulaştım, kimse bilmiyorken ben öğrenmiştim. Kızları Serra doğduğundan beri babası tarafından görmezden gelindi. Serra için Duygu'nun arkasındayım. Ben mahkemede şahitlik yapmayacağım. Arada kalmak istemiyorum. Sadece çocuklarla ilgileneceğim" diye konuştu.

"Kayınpederi ve kocası, kızımı öldürdü"

Programa katılan Songül Deniz, çocuğunu ona bırakıp markete gideceğini söyleyerek kayıplara karışan kızı Ümmü Gülsüm Taşan'ı aramaya geldi. Songül, kızının eşi Ferdi Taşan tarafından kaçırıldığını ve zorla tutulduğunu iddia etti. Songül, "Biz depremzedeyiz. Ferdi'nin babası Nazım'la ben arkadaştım. Ferdi ve Songül bu şekilde tanıştı. Kızımı bana göstermediler. Kızımı dövdüğümü iddia ederek uzaklaştırma aldılar. Kızım kocasının onu öldüreceğini düşünüyordu" dedi.

Canlı yayına bağlanan Ferdi'nin babası Nazım Taşan, "Ümmü Gülsüm bizim yanımızda değil. Benim 2002 doğumlu bir oğlum var. Songül'ü 2 senedir tanıyordum. Depremden sonra ona yardımcı olmamı istedi. Ümmü Gülsüm biriyle yazışmış, 'aşkım' 'tatlım' demiş. Gelinim oğlumu aldattı. Bu ortaya çıktığı için kaçtı. Şu an oğlum Ümmü Gülsüm'le iletişimde değil" diye konuştu.

Songül ise "Nazım kızımı eğlence mekanlarında çalıştırırdı" iddiasında bulundu.

Nazım, "Songül bana 'Sen benim kızımla birliktesin' dedi. Ben de 'O benim gelinim' dedim" dedi. Songül ise, "O yüzden mi Ümmü Gülsüm'e kürtaj yaptırdınız?" diye sordu.

Esra Erol, çocuk istismarı iddialarının araştırılacağını söyledi.

Muhabir: Betül Vural