Çokokrem İsrail malı mı? Çokokrem hangi ülkenin malı, zararlı mı? Çokokrem İsrail’i destekliyor mu, İsrail’e destek veriyor mu? şeklinde araştırmalar yapan vatandaşların en çok merak ettiği konu Çokokrem hangi ülkenin olduğu konu su oldu. Markanın menşei hakkında son dönemde gündem olan konular arasında yer alıyor. Vatandaşlar İsrail- Filistin Savaşı'nın ardından İsrail markalarına karşı boykot başlattı. Vatandaşlar hangi markanın hangi ülkeye ait olduğunu merak ediyor. Peki, Çokokrem İsrail malı mı? İşte detaylar...

Çokokrem İsrail malı mı? Çokokrem hangi ülkenin malı? Çokokrem boykot mu?

Türkiye’nin her yöresinde en tatlı sabahlar çokokrem ile başlar sloganı ile kahvaltılarda öğün olan Çokokrem Ülker tarafından üretilmektedir. 

Türkiye'nin En Tatlı Sabahları Çokokrem ile Başlıyor

Türkiye'nin en sevilen kahvaltılık ürünlerinden biri olan Çokokrem, Ülker tarafından üretilmektedir. 1967 yılında piyasaya sürülen Çokokrem, kısa sürede Türk kahvaltı kültürünün vazgeçilmez bir parçası haline gelmiştir.

Çokokrem, kakao, şeker ve bitkisel yağlardan oluşan bir kremadır. Yumuşak ve akışkan kıvamı ile kahvaltıda ekmek, tost, bisküvi ve poğaça gibi ürünlerle birlikte tüketilebilir. Ayrıca pasta, kek ve kurabiye gibi hamur işlerinde de kullanılabilir.

Gaziantep - Karagümrük Selcuksports canlı izle Gaziantep - Karagümrük Selcuksports canlı izle

Çokokrem, Türkiye'nin her yöresinde sevilerek tüketilen bir üründür. Özellikle çocuklar ve gençler tarafından çok sevilen Çokokrem, kahvaltıların yanı sıra ara öğünlerde de tercih edilmektedir.

Kaynak: Boykot Ürünleri