Burhanettin Öztürk kimdir? Burhanettin Öztürk nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Burhanettin Öztürk’nun kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Burhanettin Öztürk kimdir? Burhanettin Öztürk kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Burhanettin Öztürk’nun biyografisini haberimizde derledik…

10 Mayıs Müge Anlı: Nuran Şahin ve Fetullah Gökmen Kaya'ya ulaşıldı mı? Şaban Ataş 50 gündür kayıp 10 Mayıs Müge Anlı: Nuran Şahin ve Fetullah Gökmen Kaya'ya ulaşıldı mı? Şaban Ataş 50 gündür kayıp

Çiğdem Kamer kimdir? Çiğdem Kamer kimdir?

Burhanettin Öztürk kimdir?

52 yaşındaki fabrika işçisi 3 çocuk babası Şaban Ataş'tan 50 gündür haber alınamıyor. Muğla'dan kaybolan Şaban Ataş'ı aramak için kuzeni, eşi ve oğlu Müge Anlı stüdyolarına geldi. Motosikletiyle birlikte ortadan kaybolan Şaban'ın kuzeni, "Ben eşinden ve oğlundan şüpheleniyorum. Şaban ve eşi boşanmıştı ancak birlikte yaşıyorlardı. Şaban'ın eşi Emine Hanım, Burhanettin isimli bir adamla ilişki yaşıyordu. Ben ikisinin Şaban'ı öldürdüğünü düşünüyorum" dedi. Müge Anlı, Şaban'ın motosikletinin evinin kapısının önünde olduğunu açıkladı.

Şaban Bey'in eşi Emine Hanım, hakkındaki iddiaları yalanlayıp, kocasının bir kadına gittiğinden şüphelendiğini söylemişti. Ancak zaman geçtikçe artık hayatından endişe duyduğunu açıkladı. İddiaların odağındaki bir diğer isim olan Burhanettin Öztürk, "Şaban ve eşine karşı bir yanlışım olmadı. Şaban Bey'in kadınlara zaafı vardı. Sosyal medyadan 3 bin 980 kadın 20 erkeği takip ederdi. Evde bambaşka. Sokakta bambaşkaydı. Çift kişiliği vardı. Çocuklarına ve eşine şiddet gösteriyordu. Ben onu birkaç kez uyardım" ifadelerini kullandı.

Emine Karabulut'tan cinayet itirafı geldi

Emine Karabulut, "Ben vicdan azabından duramıyorum. Biz o sabah Şaban'la kavga ettik. O benimle kötü konuşunca hakaret edince Burhanettin dayanamadı. Arkadan sopayla vurdu. Sonra Çamaşır ipiyle boynunu doladı. Ben olayın şokuyla oğlum Mert'i kaldırdım. Oğlumu çağırdım. 'Çocuk önce rüya mı görüyorum?' diye tedirgin oldu. Bu sefer sarkmasın diye kollarını bağladı. . Şaban artık morarmıştı. Çocuğum aşağı indiğinde şaşkındı. 'Burhan bana örtü getir, saralım' dedi. Ben odunların üzerine sardığım halı örtümü getirdim. Hep birlikte onu depoya götürdük. Akşam üzeri onu yaylaya götürdük. Ayakkabısını, cüzdanını, paralarını bile sobada yaktım. Pişmanım. Ben öldürmeye teşebbüs etmedim. Ben sadece taşımaya yardım ettim. Oğlumda taşımaya yardım etti. Burhanattin, Şaban'ı bizim beyzbol sopamızla vurmuş. Baktım Şaban etkisizdi. Sonra iple boynuna sarıldı. Kan yoktu. Şaban morarmıştı. Merdivenlerden indirirken kafasından kan geldi. Bizim oturduğumuz odanın içinde oldu. " dedi.

Kaynak: Haber Merkezi