Yargı dizisinde 'Can Atalay' göndermesi: 'Bir dakika tutamazsın' Yargı dizisinde 'Can Atalay' göndermesi: 'Bir dakika tutamazsın'

‘Yarına Işık Ol’ projesi için anlamlı bir işbirliğine imza atan Yarına Şans Ver (YASAV) ve Kükürtlü Lions Kulübü, Beyaz’ı yıllar sonra Bursalılarla buluşturdu. Hastanelerin çocuk servislerine sınıf yapımı amacıyla düzenlenen gösteride ünlü şovmen, hayatına dair kesitler ve anılarıyla seyirciyi güldürdü.

Artık sosyal sorumluluk projelerine katkı sağlamak için sahneye çıkacağını belirten Beyaz, "Yıllarca halk beni alkışlayıp, bugün olduğum noktaya getirdi. Şimdi halktan aldığımı geri verme zamanı. İnsanlara faydalı olmak için elimden geleni yapacağım. Hem böylece uzun yıllardır gidemediğim Türkiye’nin dört bir yanını dolaşıp insanlara dokunmak istiyorum" dedi.

Öztürk, ‘’Kariyerim boyunca Cem Yılmaz’ın benden daha komik, Yılmaz Erdoğan’ın benden daha yazar, Ata Demirer ve Şahan Gökbakar’ın benden daha iyi sinemacılar olduğunu kabul edip, kendime 'O zaman sen nesin?' diye sordum. Benim sırrım samimiyet. Bu özelliğim nedeniyle Beyaz Show’un yayın süresi boyunca seyirci beni evinden biri gibi gördü’’ ifadelerini kullandı.

Çıtayı daha yukarı taşımak istediğini vurgulayan ünlü şovmen, "Beyaz Show’u öyle güzel bir yerde bıraktım ki herkes programı güzel hatırlıyor. Eğer şimdi bunu yeniden yapacaksam içeriği daha da zenginleştirip, daha iyisini yapmam gerekir. Yoksa aynı şeyi tekrar etmenin kimse için bir anlamı yok” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Merkezi