Benjamin Brand kimdir?  Benjamin Brand nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor.  Benjamin Brand’in kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Benjamin Brand kimdir?  Benjamin Brand kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor.  Benjamin Brand’in biyografisini haberimizde derledik…

Benjamin Brand kimdir?

Benjamin Brand (10 Temmuz 1989 doğumlu), Bamberg'de yaşayan bir Alman futbol hakemidir. Bavyera Futbol Federasyonu'nun FC Schallfeld 1946 takımının hakemliğini yapıyor.

FC Schallfeld 1946 kulübünün hakemi Brand, 2010 yılından bu yana DFB düzeyinde görev yapıyor. 2012 yılında Bundesliga 2. hakemliğine yükseldi. 2015 yazında bir kez daha yükseldi, bu kez 2015-16 sezonunda Alman futbolunun en üst seviyesi olan Bundesliga'ya yükseldi. Emekli olan hakemler Peter Gagelmann ve Thorsten Kinhöfer'in yerini alıyor. İlk maçına 22 Ağustos 2015'te Schalke 04 ile Darmstadt 98 arasındaki maçta çıktı.

Sivaspor-Fenerbahçe maçında görev aldı

Galatasaray - Fenerbahçe maçı ikinci yarı şifresiz canlı izle Galatasaray - Fenerbahçe maçı ikinci yarı şifresiz canlı izle

Alman hakem Benjamin Brand, Sivasspor - Fenerbahçe maçında VAR hakemi olarak görev yapacak. Brand'ın yardımcıları ise Abdullah Buğra Taşkınsoy, Deniz Caner Özaral ve Onur Özütoprak olacak. Karşılaşmada orta hakem olarak Cihan Aydın düdük çalacak.

Kaynak: Haber Merkezi