Her hafta Salı günleri Show ekranlarında izleyici ile buluşan Bahar bu hafta yetiştirilemediği için yayınlanmadı. 14 Mayısta yayınlanacak olan dizinin yeni bölümünden ilk fragman izleyici ile buluştu. 

Fragmanda Rengin Bahar'a ne zaman boşanacağını soruyor.  Fragmanda Evren’in Bahar’ın yine en büyük destekçisi olduğu görülüyor. 

 Rengin, Timur’dan verdiği sözü tutmasını beklediğini söylerken, Rengin’in sert sözleri karşısında Timur’un ne yapacağı merak konusu.

Yabani 34. Bölüm İzle Full NOW Yabani otuzdördüncü bölüm tek parça izle, Yabani 35.Bölüm fragmanı izle Yabani 34. Bölüm İzle Full NOW Yabani otuzdördüncü bölüm tek parça izle, Yabani 35.Bölüm fragmanı izle

Evren’in teknesinde uyurken yakalanan Dora’nın kim olduğu akıllarda soru işareti oluştururken; Dora ve Evren’i gören Bahar’ın tepkisi ise dikkat çekti. 

Bahar'ın 11. Bölümünde; Bahar, Timur ve Rengin’le yüzleşir. Bu büyük yüzleşmeden sonra yeni hayatı için atacağı adımları planlarken hastanenin gönüllü çalışmasına dahil olur.

Bahar, Timur ve Rengin’le yüzleşir. Bu büyük yüzleşmeden sonra yeni hayatı için atacağı adımları planlarken hastanenin gönüllü çalışmasına dahil olur.

Peran Vakfı Hastanesi’nin bütün üyeleri Şavklı Köyü’nde gönüllü çalışma için yola koyulurlar. Köyde geçirdikleri bir gün herkes için büyük sürprizlere gebedir. Timur’un Bahar’la barışma isteğini kaldıramayan Rengin’in ise Bahar için başka planları vardır!

Kaynak: elele