Anagold Madencilik kime ait?

Dünyanın en büyük 11. altın üreticisi konumundaki Amerikalı SSR Mining'in yüzde 100 sahip olduğu Alacer Gold Madencilik yüzde 80, Çalık Grubu'nun da yüzde 20 ortaklığı ile kurulan Anagold Madencilik, Çöpler madenine giriyor.

Şirket profili

Anagold Madencilik olarak dünya standartlarındaki Çöpler Altın Madeni’ni işletmekteyiz. Çöpler Madeni Doğu Anadolu bölgesinde Erzincan ilinde, İstanbul’un yaklaşık 1100 kilometre güneydoğusunda ve başkent Ankara’nın 550 kilometre doğusunda, yer almaktadır. Çöpler Madeni’nde inşaat çalışmalarına 25 Ekim 2009 da düzenlenen açılış töreni ile başlanmış, 22 Aralık 2010 yılında ilk altın dökümü gerçekleşmiştir.

Anagold Madencilik, 2000 yılında kurulmuş, günümüzde SSR Mining (www.ssrmining.com) ve Lidya Madencilik (www.lidyamadencilik.com) şirketlerinin ortaklığı olarak faaliyetlerine devam etmektedir.

Anagold Madencilik

İş Mükemmelliği

Yüksek performanslı bir kurumuz ve her zaman varlıklarımızı ve iş fırsatlarımızı optimize etmenin yollarını arıyoruz.

Cihan Kamer kimdir? Atasay’ın sahibi kimdir? Cihan Kamer kimdir? Atasay’ın sahibi kimdir?
  • Sürekli iyileştirme, güvenilir varlık yönetimi, operasyonel etkinlik ve verimlilik ile sürdürülebilir değer yaratırız.
  • Sürdürülebilir katma değerli büyüme elde etmemize ve serbest nakit akışını en üst düzeye çıkarmamıza olanak tanıyan dengeli sonuçlar dahilinde öncelikleri yerine getirmekten sorumluyuz.
  • Yaptığımız her şeyde hissedarlarımız için değer yaratmaya odaklanıyoruz.
  • İşletme genelinde sürekli iyileştirme faaliyetini izlemek, ölçmek ve desteklemek için güçlü Operasyonel Mükemmellik süreçlerine ve sistemlerine sahibiz.
Kaynak: Haber Merkezi