Alara Mildon kimdir?  Alara Mildon nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor.  Alara Mildon’un kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Alara Mildon kimdir?  Alara Mildon kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor.  Alara Mildon’un biyografisini haberimizde derledik…

Alara Mildon kimdir?

Alara Mildon, 1975 yılında İstanbul'da doğmuş Türk iş kadını ve sosyetik. Türkiye'nin önde gelen iş insanlarından biri olan Miller Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mert Mildon'un kızıdır.

Bilkent Üniversitesi'nden Muhasebe bölümünden mezun olduktan sonra Alara Mildon, aile şirketinde çalışmaya başladı. Kısa sürede iş zekası ve başarılarıyla dikkat çeken Mildon, Miller Holding'in yönetim kurulunda yer aldı.

Mildon, iş hayatındaki başarısının yanı sıra sosyal sorumluluk projelerinde de yer almaktadır. TOG'a (Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği) yaptığı bağışlarla ve derneğin çalışmalarına verdiği destekle tanınmaktadır.

Alara Mildon, 2022 yılında iş insanı Doğukan Dudaroğlu ile evlendi. Çiftin 2023 yılında bir kızları dünyaya geldi.

Mildon, sosyal medyayı aktif olarak kullanan bir isimdir. Instagram'da 1 milyondan fazla takipçisi bulunan Mildon, aile fotoğraflarını, seyahatlerini ve iş hayatıyla ilgili paylaşımlar yapmaktadır.

Leyla Ariç Kimdir? : Netflix'in "3 Cisim Problemi" Dizisindeki Gizemli Karakter Leyla Ariç Kimdir? : Netflix'in "3 Cisim Problemi" Dizisindeki Gizemli Karakter

Kaynak: Haber Merkezi