Ekranların sevilen yüzü Müge Anlı, ATV’de hafta içi her gün saat 10’da başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile izleyici karşısına çıkıyor. Esrarengiz olayların yer aldığı programda cinayetler aydınlatılıyor, kayıplar bulunuyor. Avukat Rahmi Özkan ve Doktor Şevki Sözen’in katkılarıyla birbirinden ilginç olaylar aydınlatılıyor. Müge Anlı’da 8 Mayıs Çarşamba günü neler yaşandı? İşte yanıtı…

7 Mayıs Müge Anlı: Nuran Şahin ve Fetullah Gökmen Kaya bulundu mu? 7 Mayıs Müge Anlı: Nuran Şahin ve Fetullah Gökmen Kaya bulundu mu?

Nuran Şahin ve Fetullah Kaya bulundu mu?

Müge Anlı, Nuran Şahin ve Fetullah Gökmen Kaya'nın arama çalışmalarının bugün yeniden başladığını açıkladı. Bir önceki gün Fetullah Gökmen Kaya'nın motosikleti bulunmuştu.

Muğla'da şüpheli kayıp

52 yaşındaki fabrika işçisi 3 çocuk babası Şaban Ataş'ı aramak için kuzeni, eşi ve oğlu Müge Anlı stüdyolarına geldi. 48 gün önce motosikletiyle birlikte ortadan kaybolan Şaban'ın kuzeni, "Ben eşinden ve oğlundan şüpheleniyorum. Şaban ve eşi boşanmıştı ancak birlikte yaşıyorlardı. Şaban'ın eşi Emine Hanım, Burhanettin isimli bir adamla ilişki yaşıyordu. Ben ikisinin Şaban'ı öldürdüğünü düşünüyorum" dedi.

Müge Anlı, Şaban'ın motosikletinin evinin kapısının önünde olduğunu söyledi.

Yabani 34. Bölüm İzle Full NOW Yabani otuzdördüncü bölüm tek parça izle, Yabani 35.Bölüm fragmanı izle Yabani 34. Bölüm İzle Full NOW Yabani otuzdördüncü bölüm tek parça izle, Yabani 35.Bölüm fragmanı izle

Şaban Ataş

Muhabir: Deniz Dalgıç