Ekranların sevilen yüzü Müge Anlı, ATV’de hafta içi her gün saat 10’da başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile izleyici karşısına çıkıyor. Esrarengiz olayların yer aldığı programda cinayetler aydınlatılıyor, kayıplar bulunuyor. Avukat Rahmi Özkan ve Doktor Şevki Sözen’in katkılarıyla birbirinden ilginç olaylar aydınlatılıyor. Müge Anlı’da 7 Mayıs Salı günü neler yaşandı? İşte yanıtı…

6 Mayıs Müge Anlı: Nuran Şahin ve Gökmen Kaya bulundu mu? 6 Mayıs Müge Anlı: Nuran Şahin ve Gökmen Kaya bulundu mu?

Nuran Şahin ve Fetullah Gökmen Kaya bulundu mu?

Antalya'da hareketli dakikalar yaşandığını açıklayan Müge Anlı, Nuran Şahin'in kaybının 21, Fetullah Gökmen Kaya'nın kaybının 19. gününde olduğunu söyledi. Önceki gün Antalya'da Çeçek ve Sazak Bölgeleri'nde arama çalışması yapılmıştı. Fetullah Gökmen Kaya'nın telefonundan son sinyalin alındığı noktada arama çalışması yapılıyor. Fetullah Gökmen Kaya, Nuran Şahin'den 2 gün sonra kaybolmuştu. 

Nuran Şahin'in ağabeyi Tahit Bey yayına bağlanarak, "Ailesi, kardeşimin kaybını benden sakladı" dedi. Nuran Şahin'in kızı Sinem ise söz konusu iddiayı doğrulayarak, "Annemin kaybını dayımdan sakladım" diye konuştu.

Fetullah Gökmen Kaya'nın motosikleti bulundu mu? 

Fetullah Gökmen Kaya'yı kaybolmadan önce gördüğünü söyleyen Çoban, "Fetullah Gökmen Kaya'yı şu toprak yolda motosiklet üstünde gördüm. İnan Mahallesi'nde olmasını normal karşılamadım. Nereden geldiğini sordum. Yayladan geldiğini söyledi ama inanmadım" dedi.

Müge Anlı, Fetullah Gökmen Kaya'nın motosikletinin bulunduğunu açıkladı. Olay yeri inceleme ekipleri söz konusu motosikletin bulunduğu yerde arama çalışmalarına başladı ve incelemelerini hızlandırdı.  

Survivor'da ikinci eleme adayı kim oldu? Survivor All Star dokunulmazlık kim kazandı? Survivor'da ikinci eleme adayı kim oldu? Survivor All Star dokunulmazlık kim kazandı?

Serkan Akın hiç tanımadığı babasını buldu mu?

Serkan Akın'ın yıllardır babası olduğunu düşündüğü İdris Şimşek'in DNA testi ve mahkeme raporu Müge Anlı'nın eline ulaştı. Müge Anlı, Serkan Akın'ın annesinin İdris Bey'e babalık davası açtığını, ancak İdris Bey'in bu kararı kabul etmediğini ve DNA testi sonucuna göre İdris Şimşek'in Serkan Akın'ın babası olmadığını açıkladı. 

Sezai Bey, Serkan'ın babası olabilir mi?

Müge Anlı, dün kendilerini bir izleyicinin aradığını, Serkan'ın annesinin İznik'te Sezai isimli bir pazarcıyla bir ilişki yaşadığını açıkladı. 78 yaşındaki Sezai Bey yayına bağlanarak, "Serkan'ın annesi Türkan Hanım'ı tanıyordum. Komşumdu. Bir yerde oturuyordu. Oradan tanıyorum. Çocukları, kendi, eşi mağdurdu. Bazen acıyarak para verir yardım ederdim. Başka türlü ilişkim yok. Ben acıyarak onlara ekmek parası verdim. Başka ilişkim yok. Türkan'ı gece alır sabah arabayla evine bırakırlardı. Onun annesinin yaptığı iş belliydi. Üzümlü Köyü'nden ona gelenler vardı" dedi. Serkan duydukları karşısında göz yaşlarına boğularak "Ben bu söylenenlere inanmıyorum. 8 yaşına kadar annemle büyüdüm" diye konuştu.

Müge Anlı, Serkan'ın yengesi Sevim Hanım'ın, "İdris doğru söylüyor. O dönem İdris'ten şüphelenildi. İdris'le DNA testi yapıldı. Ancak babası çıkmadı. Türkan'ın biraz akli problemi vardı. Çok kişiyle birlikte oluyordu. Herkes ondan faydalanmak istiyordu. Serkan'ın babasının kim olduğunu tahmin etmek çok zor. Serkan yurtta yetişmedi. Orada 6 ay gibi bir süre kaldı. Sonra onu koruyucu aile aldık. Onu koruyucu aile olarak aldığımızda ben 20 yaşındaydım. Ben de çok büyük değildim. Dün çok üzüldük. Serkan çok duygusal bir çocuk. Hep onun dilindeydi. Büyüyünce İdris'i bulacağını söyledi. O hep ona inandı. Onun içi ancak yeniden bir DNA testi yapılırsa rahatlar" dedi.

Müge Anlı, Serkan'ın dayısı Servet Akın'ı bulduğunu açıkladı. Müge Anlı, "Senin 1 dayın 2 kuzenin oldu" dedi. Servet Bey yayına bağlanarak, "Üzülme yeğenim. Biz de seni dün öğrendik. Artık Kıbrıs'ta da bir ailen var. Ne yapalım karşısına talihsiz olaylar çıkmış. Burada bir evin ve ailen var. Üzülme" diye konuştu.

Serkan Akın-1

Muhabir: Deniz Dalgıç