Ekranların sevilen yüzü Müge Anlı, ATV’de hafta içi her gün saat 10’da başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile izleyici karşısına çıkıyor. Esrarengiz olayların yer aldığı programda cinayetler aydınlatılıyor, kayıplar bulunuyor. Avukat Rahmi Özkan ve Doktor Şevki Sözen’in katkılarıyla birbirinden ilginç olaylar aydınlatılıyor. Müge Anlı’da 6 Mayıs Pazartesi günü neler yaşandı? İşte yanıtı…

3 Mayıs Müge Anlı: Umut Yetik kızının velayetini alabilecek mi? Nuran Şahin ve Fetullah Gökmen Kaya öldürüldü mü? 3 Mayıs Müge Anlı: Umut Yetik kızının velayetini alabilecek mi? Nuran Şahin ve Fetullah Gökmen Kaya öldürüldü mü?

Nuran Şahin ve Gökmen Kaya bulundu mu?

Müge Anlı, 2 gün arayla haber alınamayan Nuran Şahin ve Gökmen Kaya'nın kaybıyla ilgili cenazelerinin atıldığı söylenen uçurum kenarında arama çalışmaları yapıldığını açıkladı.

Durmuş Ali Çiçek

Serkan Akın babasını bulabilecek mi?

Yetiştirme yurdunda büyüyen 20 yaşındaki Serkan Akın hiç tanımadığı babası İdris Şimşek'i aramak için Müge Anlı stüdyolarına geldi. Annesini 8 yaşında kaybeden Serkan Akın, babasına dair kısıtlı bildikleri ile babasını arıyor. Serkan, annesinin ilk evliliğinden olan abisinin öz babasını hatırladığını söyledi. Serkan Akın, "Sosyal medyadan baktım ama bulamadım. Babamın postacı olduğunu ve Bursa'da yaşadığını biliyorum. O dönem anneme sormayı akıl edemedim. Sonra annemi kaybettim. Babamı bulmak istiyorum. Ondan maddi bir beklentim yok. Başıma bir şey geldiğinde bir babam var diyebileyim. Bana sahip çıksın. Yalnız kalmak istemiyorum" dedi. 

Birce Akalay derin göğüs dekoltesiyle baş döndürdü Birce Akalay derin göğüs dekoltesiyle baş döndürdü

İdris Şimşek'i tanıdığını söyleyen bir adam yayına bağlanarak, "Ben İdris'le aynı yerde çalışıyordum. Kendisi 5-6 yıl önce emekli oldu. Biraz zamparaydı ama çocuğu var mı yok mu bilmiyorum" dedi.

İdris Şimşek, Müge Anlı'ya ulaşarak, "Aradığınız İdris Şimşek benim. Fakat Serkan bebekken beni mahkemeye verdiler. DNA testi yapıldı. Benim Serkan'ın babası olmadığıma dair elimde belge var" diye konuştu. Serkan, "Ben kabul etmiyorum. Yeniden DNA testi yapılmasını istiyorum. Babamın doğduğumu duyunca annemi bıraktığını duydum. Kimliğimde baba adım İdris yazıyor" açıklamasında bulundu. İdris Şimşek, "Yeniden mahkemeye verilir. Ben gereğini yaparım" dedi.

Serkan Akın

Muhabir: Deniz Dalgıç